Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
DarthSun #49987 üzenetére
Egy 850-es EVGA táp van a nagy gépemben, de megmondom őszintén, nincsen kedvem kibelezni azért a gépet. Egyedul a net kabelt dugiszalom at mindig, mert nincs hely az alaplapon az Ultrák miatt, hogy még egy wifi kartyat bele tudjak tenni.
Mondjuk időnek is híján vagyok, mert augusztus 20tol szabin vagyok, elotte mindig olyan frankon sokat kell dolgozni... "Majd kipihened a szabin..." Koszi.Mondjuk arra még nem jottem ra, hogy miert fagy merevre 3dmark kozben.... 2VGAnak csak eleg a 650-es tap.
Aztan a masik, biosban belottem 1.41V-ot a CPUnak. Egy kis terheles, es mar le is esett 1.32-re.
Ramoknal fogalmam sincsen mi ez a linked, unlinked mód, azt sem tiszta, hogy kekhalal utan miert all be az egesz rendszer ramhibaval, bootnal a ramtesztnél.
Szoval ezert nem akarok a nagy gephez hozzanyulni, mert nem sok turelmem van egy huzamban.De azert jo bohockodni vele... Mivel masik hazam nincs, ezert belepattintottam abba a dobozba amibe az arc küldte az EVGA 780i alaplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest