Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leweegee

aktív tag

válasz frescho #113123 üzenetére

Akkor a volt gyakszitanárom is ilyenforma mérnök lehetett, mert sokszor amíg mi kint fociztunk gyakszi helyett, ő bent ivott, és mindenki hallgatott a másikról. Egyébként fájó szívvel gondolok ezekre az időkre, hisz rengeteg lyukkártya olvasót, asztal méretű vinyót, és egyéb 70-es 80-as évek béli finomságot bontottunk szét kidobás előtt. Akkor értéktelen vackoknak tűntek ma felbecsülhetetlen értékek lehetnének. Na de ez van, az élet nem habostorta. Tovább göngyölítve ezt az alkohol vonalat, első munkahelyemen már az gyanús volt, hogy gyakorlatilag a két fő kérdés állásinterjún az volt, hogy 'oszt inni meg focizni szeretek e? Mivel pozitív választ adtam felvettek (igaz a fociról füllentettem), majd szembesültem a tényekkel, hogy ott 10 emberből 11 alkoholista (állami cég), szóval érdekes munkavégzések voltak. De valahogy mégis öszeszedett az ember az élményeken kívül, némi tudást is, amiből a mai napig elehet építkezni, szóval jóvoltazúgy. Manapság már sokkal unalmasabb és szárazabb minden, valahogy hiányoznak azok a régi jó dolgok. :))

Új hozzászólás Aktív témák