Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz Pikari #112293 üzenetére

amugy azok a RAM savszel miatt doltek a kardjukba, mert a CPU egyre gyorsult, de a RAM savszel nem valtozik hozza es egyre tobbet var arra
    viszont ugyanaz CPU, ugyanazon az orajelen, de DDR-l siman gyorsabb volt, mint SDR-l, pedig akkor a cache merete nem valtozik, orajel sem, viszont a RAM savszel javul, es amiatt kevesebbet jar uresen a CPU

csomo low budget DDR-s Duron konfigot raktam ossze egy idoben hasznalt cuccokbol, mert a DDR se volt mar sokkal dragabb az SDR-nel, meg volt hasznaltan is, voltak eleg ócccsó DDR-s anyulapok is, a Duron meg foleg volt egy rakattal
    akkorra 8-10k-ert voltak a 600-650-700-s Duron-k :DDD

ECS K7S5A-ba mehetett a DDR es SDR SDRAM is, de eccerre csak az egyik
    de ha ezt DDR-l raktam ossze siman gyorsabb volt a tokugyanaz gep, mint SDR-l, es csak SDR/DDR volt a diffi, minden mas ugyanaz benne
    csak ilyen anyulapos PC-bol min 18-20-t osszeraktam es csak parba kerult SDR modul, tobbi az DDR volt

ezek a 800-866-933MHz-t siman vittek a FSB133-n DDR266-l, volt hozza egy hekker BIOS, amiben lehetett allitani is az FSB orajelet, azt fel 133-ra es csóközön

RAM es EV6 savszel-ben is javult, mintha a 800-850-900-st raktam volna bele, mert annak 100/200MHz volt az FSB-je, ez meg igy 133/266MHz es melle DDR a RAM is

de a 133MHz-s FSB-t ezek a "nagyok" mar nem birtak el, a szorzot meg ebben az ECS-ben nem lehett buzeralni...
    meg amugyis minek legyen benne a "dragabb" CPU, ha a gyarilag kisebb orajelu is ugyanannyit tud vegulis es FSB-ben vegulis meg jobb is naluk? :DDD

egy ilyen DDR-s FSB tunnerolt Duron mar tenyleg karcolta egy SDR-s P3 szintjet, amiknel DDR-s anyulap kb 1 volt, aztan kifujt a buli, pl olyat sajat kezben nem is lattam... i840 volt talan az(?)
    melle beugrott egy GF3Ti200 Ti500-ra huzva es keszen is vagyunk

amikor mar GF4Ti-k is voltak a GF3-k ara is occso lett
    anno GF4Ti4200-128M-t vettem 48k-ert ujan, 64MB-s volt 40-42k korul, akkor mar egy GF3Ti200 huszonezres tema volt csak, Ti500-k voltak harmincezrek
    meg csitti uj GF4Ti4200-64MB-l is raktam ossze ilyeneket olyanoknak, akik felfogtak, hogy jatekokhoz VGA loero kell elsosorban, nem csucs CPU....
    foleg ha ennyije van csak ra, amennyi

akkor ez a CPU-deszka-RAM-GF3 meg csak ~1.5eves cuccok voltak amugy, es megnezed most se hasznal mindenki aktualis up-to-date max fel eves csucstechnikakat
    ezek addigra az ujkori arukat mar elbuktak, mert kijott az ujabb generacio es az is annyiba kerult ujan

vki mar eladta, mert kijott vmi uj, tole megvettem, kicsit jobban osszehangolva, kiegyensulyozottabban osszeraktam, mint o tette, es hitte amiatt lassunak, es ment patentul

tipikus ellenpeldaja volt ennek, a kene a fiamnak egy gep, de nem kell komoly, csak jatszani kell neki....
    uhm, OK :DDD

na az ilyen emberek mindig azt hittek a modemes meg az ADSL internethez meg a excel+word-hoz kell a kakao

Új hozzászólás Aktív témák