- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
#68216320 #58461 üzenetére
Éppen a rambustibi eredményeit nézegettem HWboton amikor belefutottam két új CPU tesztelő progiba, az egyik a RealBench, a másik pedig a BlackHole.
Előbbi érdekes lehet számodra, 264 encode teszt/kör is van benne!
A YT-os anyagokat magam is ezzel szoktam kezelni feltöltés előtt..Realbench 2.4
Image editing közben valamiért csak malmozott a proci, jó ha 4szál "dolgozgatott"..
BlackHole 4.2
Futtasd le magadnál is és hasonlítsd össze az Encode pontszámot. A másikat csak érdekesség képpen linkeltem.
Ha jelent/számít bármit, én is 955BE-ről váltottam lassan 2éve és nagyon nem bántam meg. Ami számodra akadály lehet az a 4+1es lapod, nem igazán éri meg 8-9*** Visherát tenni bele, többnyire csak baj lenne vele.(#58484) Plebi:
Alig 9postal feljebb írtam ezzel kapcsolatban..
A Motherboard alatti CPU értéket nézd, az a kupakhő, Prime közben épp 74°C volt nálad ami még simán vállalható játék közben nem lesz ennyi, valószínüleg GTA V közben eddig droppolt a procid.
Bár szerintem 1.3V mellett az a 74fok még most is elég sok Prime ide vagy oda.., valami büntet.
Amennyiben az Auxiliary érték nem szenzor hiba nos az elég magas, nem tudom mi lehet, talán a VRM?
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Hegesztés topic
- Milyen házat vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged