- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
powermause #47147 üzenetére
Persze, nyilván nem is várom el, hogy 4,8-5,0GHz-en is maradjon 60 fok alatt, ám 70 fok maghőmérsékletnél ne menjen feljebb.
25-28K-t meg is érne nekem, hogy ez teljesüljön, de ennyiből sajnos reménytelen, mert ide már komoly vízhűtés kellene. -
Pancsermeste
őstag
válasz
powermause #47144 üzenetére
4500MHz-en nekem se lenne gondom, a kis Mattival vígan viszi a 4,6GHz-et 60 fok alatti maghőmérsékleten Prime alatt is. Sajnos a 4,8GHz-hez szükséges plusz fesz miatt már nem boldogul, az 5,0GHz pedig reménytelen.
Én is megelégszem a 4,6GHz-el, csak bosszant, hogy mások hogyan tudják hűteni nagyobb frekin is, pedig elég alacsony feszigényű procim van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause #47144 üzenetére
igen, D14-ről váltottam vízre.... 1-2 fok, ennyi a diffi...
-
pipo112
őstag
válasz
powermause #46450 üzenetére
akkor sikver arrow sbe-t neki
igaz az én kockám csak 6magos de kap 1.45-s feszt 4,6-on még se megy 63C fölé a kupak IBT very high alatt se de kapott már 1.47-es feszt is 4,8ghz akkor se ment feljebb 66C-nél
-
- = Zk = -
félisten
válasz
én is D14-et használtam anno a 8150-hez...
-
Asshur
tag
válasz
Nálam is hasonló a helyzet. Deszka ugyanaz, mint neked, FX-8350, auto alapfesz 1,26-1,27,
3 féle hűtővel próbáltam, Macho 120, Seidon 120M, utoljára Nepton 140XL, mindegyik 2 ventivel, Neptonon 2 Akasa Viper, ház Fractal Design Arc Midi R2, tömve ventikkel.
27-28 fokos szobában, alapon sem bírom 70 fok alatt tartani ha ráeresztem a Prime95-öt, pár perc alatt meghaladja. Tuning esetén 4,5 GHz, 1,32 fesz, lazán kóstolgatja a 80 fokot a kupakhő, itt már belép a throttling. Idle 40 fok körül...
Paszta MX4, kontakt tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest