- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz Motion_Blur #1249 üzenetére
Most Én is a kettő között vívódom, 955 vagy 4100, csak sokáig nem tudok filozofálni mert előbb vagy utóbb elfogy a 955-ös megoldás.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #1223 üzenetére
read only?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Crossfit007
senior tag
válasz Motion_Blur #877 üzenetére
5GHz-en legalább egy 8.1-8.2 körül illene domborítania 8 magon...
-
Kwisatz
tag
válasz Motion_Blur #689 üzenetére
De ez éppen egy gaming benchmark
-
atti_2010
nagyúr
Ez a clock 2 clock nem kifele megy a divatból?
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Oliverda
félisten
Miért kellett volna clock 2 clock?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
subaruwrc
félisten
válasz Motion_Blur #678 üzenetére
ha lesz olyan teszt is benne ahol azonos órajelen vetik össze mondjuk sandyval vagy gulftownnal akkor már megéri elolvasni
Oliverda
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #678 üzenetére
Én is nagyon kíváncsian várom és remélem lesz benne X4 9XX, X6 1***T, i5-2500k, i6-2600k összehasonlításként.
-
sasa134
addikt
válasz Motion_Blur #653 üzenetére
Ez valószínűleg így lesz, de ez a normál user-ek 90%-át nem érdekli és nem is érinti. Én (meg itt az emberek 80-90%-a ) a mainstream, annak kell középkategóriás, megfizethető de azért előremutató hardver. Ilyenje most épp van az AMD-nek (Athlon II meg Phenom II, nem előremutató, de racionális megoldások) de jövőre nem lesz...Mert én is inkább i5-öt vagy i7-et veszek majd mint FX-et, mert azok ésszerűbb procik. legalábbis eddig úgy fest a dolog.
Avanti Roma
-
Yutani
nagyúr
válasz Motion_Blur #653 üzenetére
És ez az átlagembert mennyire érinti, aki még egy 2600K-t sem tud kiköhögni?
Maximum annyiban, hogy a felsőkategória magas árai felhúzzák az alsóbb kategóriák árait is, bár ez valószínűtlen, mert az AMD viszont ott nem "engedi" elszállni az Intelt.
Más: Érdekes, hogy tegnap óta nem szaporodtak meg az eladó AM3+ lapok hirdetései a Hardveraprón. Az AMD-s user tehát kitart a "választottja" mellett?
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Motion_Blur #588 üzenetére
Aláírását csekkold.
-
miresz
veterán
válasz Motion_Blur #572 üzenetére
Van.Én például nem tartom olyan rossznak mint amilyennek beharangozzák.Szerintem az a baj vele,hogy megelőzte a korát,nincs sok olyan program ami kihasználja a több szálon való futtatást.Remélem ez a jövőben változni fog. Osztom Yutani véleményét engem is a 4170 érdekel.(persze reális áron)
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz Motion_Blur #572 üzenetére
Van, mert Fiery előre figyelmeztetett. Én pedig ismerem őt annyira, hogy bíztam a véleményében, így nem lepődtem meg. Én minden esetre megvárom az FX-4170 procit, mert annak lehet értelme, ha olcsón adják. (Bár a többinek is van értelme, ha olcsón adják.)
#tarcsad
-
Raymond
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest