- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeadKnife
csendes tag
válasz
vakond5 #24919 üzenetére
Használtan is megfelelő, nem vagyok finnyás.
Az igények meg....elég gyakran konvertálok, de a legfőbb szempont a játék: Crysis2/3, AvP3, ColonailMarines.
Erősebb VGA-t nem tervezek mert ez is elég, nem vagyok "Öccsém, megy a BF3 Ultrán és nem zuhan 60fps alá...." esetDe a képkockák közötti késleltetés már nagyon b@ssza a szemem multiknál
-
-
laca000
őstag
válasz
vakond5 #24857 üzenetére
Itt, "olcsóbb" valami..
Majd ha nem kihasználnak minket.
De olyan kb. Krisztus után 3885-ben lesz.És ha több lesz a böcsületes vállalkozó(ha olyan egyáltalán van), akinek, állítása szerint, ugyanúgy nincs pénze, és ez a különbözet eladáskor jól jön neki, többet kaszál.
-
Novver
senior tag
válasz
vakond5 #24842 üzenetére
Köszi a gyors reakciót
Megnéztem az adatlapod. Hát, azt kell hogy mondjam: WOW. Habár a GTX 480 nem egy HD 7970, de a 8150 @ 4.5ghz elég szép kis árampusztító lehet.
Ha a te konfigodat elbírja a tuning mellett az 520-as, akkor úgy érzem hogy abszolút megnyugodhatok.
A foltozott achitektúrás 8350-et el kéne vinnie a 650es tápomnak.Köszönöm a megerősítést, a neten (PH,anandtech,overclockersclub,tomshardware,guru3d) talált tesztek fogyasztási adatait nézve én is hasonló következtetésre jutottam, de jó látni/hallani a hasonló perifériákkal rendelkező júzerek real-life tapasztalatait
Tuning terén nem vagyok annyira májer, kíváncsi volnék hogy hogyan érdmes beállítani.
Értem ezalatt :Jelenleg az 1100T fix 4.0-ra van belőve 1.39 V mellett. Turbo Core kikapcsolva.Ha bírja majd a 8350, akkor nyugodtan belőhetem állandó 4.5re? Neked terhelés mellett mennyire szökik fel a 8150 hőfoka? (viszonyításképp gondolom a 8350 4.5-ön kicsit jobban kéne hogy teljesítsen hőügyileg mint a 8150 4.5-ön, bár te vízhűtéssel operálsz, én meg levegőztetem majd) Elméletileg jobban degradálódik a proci nagyobb teljesítmény mellett ha jól tudom, bár ez másodlagos, hisz mi értelme megvenni ha nem használom
Csak kíváncsi vagyok mi az általánosan elfogadott, az állandó fix, vagy az igénybevételtől függő folyamatos állítgatás? (erre MSI Control Center II-t használok, eddig bevált)
Köszi és jó éjszakát
UI: @ BomiBoogie , nem akarok tuningrekordot, de gondoltam megveszem a jelenleg kapható "legjobbat".
Érdemesebb lenne mondjuk megspórolni párezret és megvenni a 8320-at? Nem lenne az már majdnem visszalépés kicsit a jelenlegimhez képest? -
Jim76
aktív tag
válasz
vakond5 #24821 üzenetére
Igazad van azokban, amit leírtál, ezek tények, az áramellátás, a randa uefi miegymás.
Én részemről azért örülök, hogy ezek szerint szerencsésen, de kifogtam egy olyat, amivel maximálisan meg vagyok elégedve, 4-4,1-en a 3,3 alapórajelű 6100-ast szépen elviszi, így használom, sokat renderelek, konvertálok, nagyritkán játszok, de még gond nem volt vele. 4,3-4,5-ön is elketyeg (előzőleg 4,3-as teszteket is linkeltem az enyémről), de ott már nagyon melegszik. Veszek egy komolyabb cpu hűtőt még, és engem ki fog szolgálni úgy érzem (kopp-kopp-kopp), és még azzal együtt is nagyon kicsi pénzből úszom meg egy hasonló teljesítményű i5 konfighoz képest.
Giga lap van az FM1-es A6-3650 alatt a fiam gépében, amit előtte 1 évig nyúztam, azzal se volt semmi gondom - lehet, hogy azzal is kifogtam egy jót.
ASUS általánosan jó minőséget gyárt , szinte mindenből, VGA-m volt anno, meg 2 féle noti is tőlük, mertem rájuk garit vállalni, mikor eladtam őket 1-2 év használat után, ASUS-t végképp nem értem, aki szidja, ott már user error is gyanús.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
vakond5 #24808 üzenetére
hát, az Asus-om ilyen. a többiről nem tudok nyilatkozni
szerk
nem tudom, pontosan hogy is van ez, de ahogy kivettem a szavakból, nemes egyszerűséggel beállítasz X V-ot a CPU-nak + X%-ot, ha netán.... és ezáltal a V drop, mint olyan, felejtő.
DE ha ne mígy van, pls vki javítson ki -
laca000
őstag
válasz
vakond5 #24674 üzenetére
A probléma az, hogy ha épp az Asrock eme két(e3-e4), bizonyítottan tuningpotenciál nélküli lapjáról esik szó, azt személyeskedésnek veszik.
Én tehetek róla, hogy gyenge a hűtése?
Lehet bennük húzni, persze, minimálisan, de inkább semennyire.
És itt nem "Anus"-"F@szrock" vitáról van szó.
Hanem, hogy tegyük a dolgokat e helyére, ahová valók. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest