- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #8417 üzenetére
Szerintem...
A Meteor Lake lesz erre a válasz, ami igazán számít és ahol igazán számít.
Tudjuk, hogy a nagy sales nem a DIY piacon történik.
Ennek megfelelően a Dragon Range (ami a Twitteres források szerint a Raphaelhez hasonló képességekkel fog rendelkezni) lehet az igazi gyomros az intelnek. Főleg ha lesz mondjuk 7950HX3D is.Na erre nem tud megfelelő válasz lenni a Raptor Lake. Az intel fogyasztás mindegy alapon úgy szokott győzni, hogy jobban skálázódik. De egy 45-55W-os környezetben szerintem elvérezne.
Na, de a lényeg, hogy itt veszi fel a kesztyűt a meteor lake. Ami új gyártástechnológia, emlegetmek valami L4$-t is és valószínűnek tartom, hogy lentről felfelé fognak építkezni, mint a Tiger lake esetén.
Elméletileg a Meteor lake már tile based, tehát ez a felépítkezés remélhetőleg nem fog évekig tartani.
És szerintem ez fél év múlva meg fog érkezni.
Desktopon eleinte nem lesz versenyképes, de a cél mobile first.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest