Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen, az intel megteheti hogy gyárt olcsón Core i3-at. De a fogyasztok nagy része azt veszi ami árban is elérhető. Tegnap néztem havernek processzor hogy mit kap manapság olcsón elérhető árban. i3-10100F 27-30E között kapható, és átlag embernek jelenleg ez ami megfizethető és jól teljesít.
Zen 3 12 NM
Igen nyilván valamennyi órajelet be kéne áldozni, de szerintem 3800-4000 mhz elérhető lenne minden magon. És szerintem az emberen nagy része megvenné, mert lehet 400-500 mhz-es kevesebbet megy mint a 5600X de ha tudja hogy féláron megapja akkor mondhatni jobb vétel volna.
Bár keresgéltem, de nem találtam ilyen információkat hogy a piros oldal tervezne hasonlokat... Szóval szerintem nem dobnak piacra ilyen backportot.
Talán ha az intel valóban nagy piaci részt vesz el tőlük akkár talán feljőhet mint opció.Hát majd meglátjuk, egyenlőre a 3D V-Cache ami az AMD különlegesége lesz.
A 12-16 magos processzorok biztos megkapják ezt, a kisebbekből talán kimarad 6/8mag.
Januárba bejelentés, már nem kell sokat várni és kiderül nekik mi a tervük.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest