Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Petykemano #5939 üzenetére
Szerintem én is jól jártam mert B450 mellé vettem Ryzen 1600-at, amikor én vettem még nem volt 1600AF.
És én is cserélhetek jövőben jobbra, a kérdés az árak mikor fognak normalizálodni. Mert a chiphiány még tuti eltart 2-3 évig ameddig az új gyárak nem kezdik el a cpu termelést.
Amerikában lesz egy új TSMC űzem, de hogy az se a közel jövőbe kezd el gyártani.
Én 2023-ban ha minden jól megy, lehet ugrok Zen 4-re és reméljük az árazás is normális lesz. Vagy 5600X, azzal szinten jól járnák
+Manapság talán azért van chiphiány, mert már minden terméket okossá akarnak tenni. Lassan lesz okos vasaló stb, de minek
Plusz a mértéktelen pazarlás ide vezetett, mert ez a fejlődés nem fent tarható.
Manapság egy hardver sokkal hamarabb lecserél mindenki, és még előregedni sincs ideje. Telefonoknál, számítógépeknél nagy dívat ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest