Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem már pusztán a memóriavezérlő összevonásával kap egy UP-ot a TR platform, a magszám duplázás meg a másik UP... De az IPC is ilyen magszám esetén "megdobja" a teljesítményt (így akár a magszám duplázás is elhagyható lenne, akkor is hoznának egyes esetekben 50% teljesítmény többletet a 3. generációs TR cpuk, de leginkább sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a teljesítményük)...
Szerintem memóriavezérlő duplázás nem lesz, csak magszám 48 és 64 magig.. TR4 be meg a zen3 magok miatti száll duplázás "vár".. asztali ryzen meg marad zen2 egy új steppingjén ami már a "második generációs TSMC DUV"-ján készülne, látszólag elegendő maradna a jelenlegi intel ellen de egy 10 magos CL refresh ellen is (max kicsit nagyobb órajeleket engednek majd ha felszabadul némi Epyc kapacitás a zen3 modellek miatt)...
Szépen "lassan" nagyobbra nyitják az ollót a HEDT és asztali cpuk között (szerintem).
5nm bevezetésével se kell rohanni amdnél ... pedig már jövőre is lehetne gyártani rajta, valószínű 1 évre rá már eleve a 2. generációs változatra épít majd belőle...
Intel erősen elbénázta látszólag a dolgokat, most érik be a pár évvel ezelőtti "tunyaság" ... bár ez átmeneti 2 nehéz év (lesz), azt meglátjuk majd az utódból náluk mi sül ki.
Ha az AMD a mostani kis "megszusszanással" nem "akad be" akkor izgalmas időszakok jöhetnek majd a következő "TIKK"-re (kb. egy időben jön elvileg mindkét vállalatnál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest