- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPka91
tag
válasz
PAINfájdalom #8128 üzenetére
Szia!
Hmm, áramtalanítás, s az elem kivétele pár másodpercre az alaplapból / vagy a mellette lévő jumpert átcserélni. Bár nálam még beszokott jönni, hogy nyomogatom a bekapcs gombot, míg nem reseteli a beállításokat és el nem indul.
-
RPka91
tag
válasz
kovacsz07szt #8041 üzenetére
1.4-1.425V körül szokták mondani, onnan természetesen lehet lejjebb menni; de 1.45V fölé ne nagyon menj, főleg ne gyengébb hűtővel.
Olyat kell keresned, hogy CPU VCore Voltage, CPU Voltage Control, vagy csak simán VCore. Szóval valami hasonlót.
Régen láttam már Giga bios-t. -
RPka91
tag
válasz
kovacsz07szt #8039 üzenetére
Szia!
Az első hozzászólásban van egynéhány hasznos infó, illetve egy kis + feszültség néha jól jön.
-
RPka91
tag
-
RPka91
tag
válasz
Milka 78 #7920 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
NB-t beállítottam fix 2000MHz-re, fesz jelenleg 1.08125-ön van, úgy néz ki stabil is lesz.
Nem szeretném nagyon húzni a procit, míg nincs jó hűtésem, jelenleg a gyári hűtés van rajta, így van most alul feszelés után 52`-on, nem tudom valójában mennyi, de szerintem a kupakhőtől nagyon nem térhet el.
A másik, amiatt aggódok, ezért is nem nagyon húzom, az a 95W-os TDP limit. A CPU-z max-ra 160W-ot ír, a HWMonitor a cpu résznél a powersnél, azon belül a package-nél 172.8W-ot. Ez gondolom nem normális értékek. Tényleg ennyit eszik, vagy csak mivel ki lettek lőve az érzékelők, s ezért mutat fals értéket?
-
RPka91
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy adott egy Asus M5A78L-M LX3 95W TDP-s lap, egy Phenom II 550-el, négy magon, 3GHz-en, alulfeszelve 1.15V-on. Prime95 7 órát ment leállás nélkül.
Szóval a kérdésem, a NB feszültséget illetve frekvenciát mennyire lőjem be? Egyáltalán jók így ezek az értékek?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest