- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacos
tag
válasz
Debilon #5923 üzenetére
Na, 3 maggal úgy néz ki stabil!
Intelburntest(standard) OK, Eseménynaplóban 0 hiba, még egy BF3-at is futattam, hátha...de rendben van!
Az nemtom zavarjon-e hogy CPU-Z-ben meg bootkor továbbra is X4-nek látja, AIDA64-ben normálisan X3-asnak(TripleCore)?
Egyébként alapon a proci(3Ghz). -
Pacos
tag
válasz
Debilon #5905 üzenetére
Már "szétgugliztam" az agyam, ugyanis ph-n vettem, direkt "4 magosítható, stabil mint állat" szöveggel, és képpel igazolt tesztekkel. Gondoltam megspórolok egy valódi 4 magosat venni...hát szívtam. Nos, érdekes hogy az AIDA64-es teszt alatt ment. De úgy önmagában a win7, az behal idővel. Lehet olyan hogy egyik lappal működik az ilyen, másikkal nem? Vagy arra is gondoltam hogy ez a proci magában 80W-os - asszem - , de ha 4 magosítom akkor
esetleg sokkal nagyobb a teljesítménye; és pl. jelenleg olyan tápom van amin nincs rajta a 1x8-as pin a nagyobb kokszot kívánó CPUknak.(ezért csak az a 4 láb van a csatolón).
Vagy vmi driver kéne?
Mindegy...! Igaziból már tojok rá, így is legalább 1 hétig idegelt, mire rájöttem hogy valószínű a CPU a ludas(mire mindent tesztelgettem benne)
2 maggal simán megy, most "kárpótlásul" felnyomtam 3,5Ghz-re(14x250) -
rumkola
nagyúr
válasz
Debilon #5404 üzenetére
1. hozzászólás:
"Honnan tudom hogy nem hibátlan a processzorom?
- Legrosszabb eset, processzor be se postol magaktiválás után
- Win töltés előtt behal
- Win töltés közben behal
---------------------------------------------------
- Win indításnál behal
- Win alatt pár program már az elején hibával leáll
- Win alatt sok flash-es animáció képhibát dob, de minden más hibátlan
- Win háttérkép képhibát dob hozzányúlás nélkül
- Úgy néz ki minden stabil, de prime95 elszáll pár másodperc után- A felső rész menthetetlen, se ACC manuális állítása, se a feszültség emelése nem fog valószínűleg segíteni (itt pl x2-nél csak 1 magot aktiválva még lehet jó x3-unk)
- Az alsó résznél van rá esély ACC per core/all core opciók játszásával, illetve plusz fesz adásával, hibátlanná tegyük a processzort."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest