- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocok74
tag
Én nem vagyok fanatikus Asrock rajongó de tény ami tény a G31-es lapjuk verhetetlen 8000 forintért intelnél 1600fsb tud!!!!
Anno az E3300-as 3500 körül szaladt benne fesz emelés és egyéb csintalanságok nélkül!!!
Ami az Amd-s lapokat illeti ami nekem vam nincs 10k és nem mondom hogy tele van extrákkal de nagyon is megéri az árát és ebben megy minden!!! -
pocok74
tag
Ha az 51 kg lekváros grillsütőt négyzetre emeljük és elosztottjuk a traktor kerekeinek számával , akkor megkapjuk samponok hangterjedésének a sebességét amiből gyököt kell vonni...nah ..innen már csak annyit kell tenni hogy megnézzük h a krokodiloknak "C" típusú-e a nyelvvizsgája, ezáltal megkapjuk hogy mióta nincs haja ... tehát a válasz: 2 barkas eltudja hozni
-
pocok74
tag
A gyártó óvatos közvetlenül nem idézi fordulatszám, hanem névlegesen elhelyezése a Caviar GP, mint a "7200 rpm-class" meghajtó. Alatt "IntelliPower" becenevet, WD azt állítja, a "finom-hangolt egyensúlya centrifuga sebesség, átviteli sebesség és a gyorsítótár méretét úgy tervezték, hogy mind a jelentős energia megtakarítás és megbízható teljesítményt." Egyes emberek már értelmezte néhány bevallottan homályos szemüveg a WD honlapján. A "Fordulatszám," a gyártó idézi "IntelliPower (5400-7200 RPM)." Ez nem jelenti a meghajtó dinamikusan változik a fordulatszám működés közben ... Valóban, egy ilyen szolgáltatás járna jelentős gépészeti, és sok vereséget a lényeg - gyorsan gyorsul és lassul a főorsó sebességét növeli, nem pedig csökken a nettó áramfelvétel. Inkább a IntelliPower kifejezés jelzi, hogy a GP család egésze nem rendelkezik egy meghatározott fordulatszám (és nem egy meghatározott puffer mérete, ami azt illeti). Különböző méretű pontok funkció különböző spin-sebesség és puffer mérete. Azok számára, hogy tudnia kell, WD bevallja "sub-6000 RPM művelet"
Guggli a barátunk
Bár itt sem látom mi is ez
-
pocok74
tag
Nos az enyém ilyen
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #5345 üzenetére
Hali!!
nem vagyok sértődős típusHogy-hogy nálad nem megy duálba a memória???
Nekem 2X2Gb van és simán megy unganged módban és a win 3,25gigát használ belőle, de az alaplapi 512-re van lőve úgyhogy az majdnem 4 gigaJah és nem akarok többet kihozni belőle mint amit ad a 4 mag nekem még sok is, csak próbálgatom mit tud az AMD mivel eddig Intel párti voltam mint említettem egy bizonyos alaplap és proci miatt!!
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #5337 üzenetére
Hali!!!
Ha visszaolvasol láthatod hogy én nem játszom
A proci nem játékra lett mint említettem , boltból vásárol dobozos cumó!!!
DE!!!!! Ha már megy a 4 mag miért kapcsoljam ki???
Vannak olyanok mint én akik inkább netre használják a gépet
És azért 2 maggal sokkal lassabb ezt te is tudod!!!
Például tesztekben 4 maggal veri az i5 650-estMegnéztem progival nem fogyaszt sokkal többet a 4 mag netezés és farmozás
közben,talán 10W a különbség!!!
Hülye lennék 2 maggal járatni ha hibátlan mind a 4
!!!
Itt sokan nem azért vesznek ekkora procit hogy nyomják a játékokat én már kinőttem ebből, néha néha fél óra és elég, viszont ha már ilyen mákom volt hogy kifogtam ezt a jó darabot akkor mér ne???
Jah és 2 maggal 1,25V-on 4250Mhz-en is elketyeg!!!
-
-
pocok74
tag
Hali!!!!
Ha valaki tud PLS segítsen!!!
Mint írtam simán megy a 4 magon játék(black oops) és Prime alatt sem hibázik!!!!
Viszont csinál olyat a gép hogy néha magától újraindul
!!!
Mi lehet a probléma???
Nem melegszik túl és nem fagy le csak egyszerűen újraindul.
Aztán megint semmi gond veleLehet hogy a táp nem bírja???
-
pocok74
tag
válasz
pockhome #5302 üzenetére
Hali!!!!
Most próbálgatom éppen a procim mert valami nem kóser
Az van hogy nem hibázik és ugye én nem játszom nagyon, namost csinál mostanában olyat ritkán hogy egyszerűen megfagy és újraindul
Lehet hogy mégis kevés neki a Delta tápom???
Viszont érdekes módon a blend teszt meg sima ügy
Most 1.26V-on fut max:62fokra mászik fel de ingadozik 58-62 között
Mi lehet vele???
Oprendszer win7 64bitJah és a procihűtő gyári 6000 forog rajta
THX
-
pocok74
tag
válasz
gillete007 #5277 üzenetére
-
pocok74
tag
válasz
gillete007 #5273 üzenetére
Hát először is elinditanám a 4 magot és akkor látnám melyik fut hibára
-
pocok74
tag
válasz
gillete007 #5270 üzenetére
Hali!!!
Sztem elsőre egy stabilitási teszt nem ártana
például Prime95
-
pocok74
tag
válasz
gillete007 #5267 üzenetére
Hali a fesz a C&Q miatt ingadozik ahogy a sebesség is
-
pocok74
tag
Hali!!!
Mint láttátok próbálgatom mit bír a prockóm
Na most az a helyzet ha visszateszem 2 magra akkor még 1,2V -on is stabil és alig melegszik
Viszont ha adom neki a kakaót(még mindig 2 mag) akkor 1,425V-on 4200 körül simán tapos4 maggal meg úgy melegszik mint az állat
Prime95 alatt nyaldossa a 70 fokot
Hozzáteszem hogy csak 1,375-ön stabil!!!Ebből látszik hogy nem hiába vannak ezek a magok letiltva!!!
Hibátlanul megy a 4 mag de több mint valószínű azért lett csak X2-ként kiadva mert melegedési gondjai voltak!!!!
Persze ha valakinek van egy frankó tuningos hűtője akkor nincs vele gond, ill ha csak netre meg kisebb játékokra használja mint énDe akkor is megérte boltból teszt nélkül 19K -ért lett egy 4 magosom
-
pocok74
tag
A Nyár telepítése folyamatban…
█████████░░░░░░░░░░░░░░ 44% kész
ERROR! A telepítés sikertelen!
404 hiba: A nyarat nem találtuk. Az a nyár, amit te keresel, el lett távolítva, át lett nevezve vagy jelenleg nem elérhető. Kérjük próbáld később újra.
Addig a következő programok állnak rendelkezésre: Esőkabát V 1.1 és
gumicsizma V 2.0 -
pocok74
tag
Esetleg ha valaki tud segíteni nekem
Ht:1600mhz nekem
A lap hivatalos oldalán meg ez van:
FSB 2600 MHz (5.2 GT/s)
- Supports Untied Overclocking Technology
- Supports Hyper-Transport 3.0 (HT 3.0) TechnologyAkkor most mennyit is tud ez????
Köszi előre is!!!!
-
pocok74
tag
Nah végre megvan a jelszavam
-
pocok74
tag
válasz
joker1220 #5056 üzenetére
Hali!!
Nem is azt mondtam hogy a Win-el van baj
Nálam újra kellett tenni a Win7-et bár nálam teljes platform csere történt
Hallottam olyat is akinek 2 maggal ment a win, viszont 4-el már el sem indult.
Sok mindentől függ az hogy minden üljön, de leginkább mák kell hozzáA tápos dolog meg olyan mint az Intel AMD harc, kinek a pap kinek a papné
-
pocok74
tag
Hali!!
nem tudom itt mindenki tápra panaszkodik
Nekem egy 195 max:300W-ra képes deltám van, simán viszi a cumót ,igaz nincs bent videókari de 2X vinyó+az író eldöcög vele soha nem volt ilyen gondomSőt ha hozzáteszem a 630-as prescott is ezzel ment pedig annak aztán kellett a kakó rendessen és még 7300gt is volt
-
pocok74
tag
-
pocok74
tag
Sziasztok!!
Megint 1 fogós,ravasz kérdésem lenne
Most akkor hogy is van ez???
Nálam mind a két progi 12 fok különbséget mutat a core és a kupakhő között
Akkor ha mondjuk 4 magra állítom és teszt közben felmegy 60 fokra az akkor is csak 48 fok core temp vagy nem?????
Légyszi aki tudja válaszoljon köszi előre is
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #4739 üzenetére
Hali
A melegedés hogy volt ha csak 1 magot használt a játék ill. ha több szálon engedted neki???
Köszi a választ!!!
-
pocok74
tag
válasz
->Raizen<- #4737 üzenetére
Hali
Igazából nem játék meg nem is teszt.
Azért kérdeztem , mivel úgye ez unlockolt proci,és a melegedés miatt.
-
pocok74
tag
Hali
Igazából én sem tudom kihasználni a 4 magot de ha már megvan akkor menjen.
Egy kérdés aki tudja a választ lszi írja meg.
Van olyan progi ami nem használ minden magot hanem csak egyet hajt ki teljesen, viszont feladatkezelőben ugye be lehet állítani hogy használja az összes magot.
Szerintetek hogy jobb?? Ha hagyom egy magon dolgozni vagy ha 4 magon fut???
Válaszokat előre is köszi!!!
-
pocok74
tag
válasz
Plague1 #4714 üzenetére
Hali
Semmit nem rontottál el valószínű hogy hibás a 4-ik mag.
Még annyit próbálgathatsz hogy másik magot aktiválsz, így ki tudod szűrni melyik a hibás mag és ott akkor tudsz %-os arányban állítgatni.Jah és az 1,4V általában az alapfesz próbáld meg 1,4250V -on, de így már nagyon melegedni fog arra számíts!!!!!
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #4705 üzenetére
Hali
Sztem ezek a progik nem mérnek valós adatokat
-
pocok74
tag
Na ehhez mit szótok???
A mag tápfeszt nézzétek
Ezt hogy csinálom egy max:300-as táppal?????
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #4700 üzenetére
Hali
Mivel méred a hőfokot???
Sztem szedjél le egy speedfan-t vagy egy aida 64-et azok megbízhatóak(a pcwizard nekem is fordítva írja a hőfokokatvagyis a procit és a lapot felcseréli
)
Nem hiszem hogy a chip ennyire melegedne főleg mivel nincs húzva
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #4684 üzenetére
Hali
Ne állítsd egyből 1,2V-ra hanem lépésenként teszt után mennyit bír.
Például leveszed 1,3-ra és 10 perc teszt ha nincs gond akkor mehet lejjebb. -
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #4678 üzenetére
Hőt én speedfan-al mérem de az aida64 is jó
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #4676 üzenetére
Hali
Nekem mondjuk gyári hűtőm van de 1 óra prime alatt is csak 58 fokra kúszott fel a hő
Így alapon torrent, net ,stb.. 40 fok körül áll a hő
Ha a cpu feszt lejjebb veszed a hő is csökkenni fog
Nálam azért jár alapórajelen mert az 1,25V nem bír többet és ha adok neki még feszt akkor sokkal jobban melegszik!!!1,4V-on simán viszi a 4000-et de fűt is rendesen oda már kell valami komolyabb hűtő
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #4668 üzenetére
Hali
Igy van nálam Asrock alaplapban alulfeszelve 1,25V-on megy a proc, és mivel Asrockban ilyenkor nem műxik a feszszabályozás azért kap ennyit 800-on is.A progi egyébként a pcwizard 2010-es verziója mennyire lehet rá adni ezt nem tudom de szerintem valamit csak mér mert változik a pillanatnyi feszültség
-
pocok74
tag
válasz
Apóca55555 #4666 üzenetére
Hali
A max TDP a 143W mint a képen is látszik, sztem ezek így 125W-os procik.
-
pocok74
tag
válasz
Diniboy #4643 üzenetére
Hali
A magfeloldás lutri ezt tudnod kell, viszont ha húzni is szeretnéd akkor inkább 555, vagy 560.
Ha nem megy egyik + mag sem akkor is könnyedén elérhető vele a 4000MHz.
De hangsúlyozom ez saját vélemény, mivel nekem sikerült belenyúlni és kifogni egy jó procit.
Nekem szerencsém volt és nem bántam meg 19-ért vettem az 560-ast bontatlanul és megy mintha négymagos lett volna.
Nálam 4 maggal alulfeszelve simán megy alapórajelen.
Tehát ez pénztárca függő én ha vennék most is 560-ast vennék mint X3-at de nem tudom megmondani miért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest