- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Azért gondolom ez az abszolút maximális terheléses érték, miközben nagyban égeti a lemezeket, az én sonym most kb 0W-ot eszik, mert win7alatt kikapcsol ha épp nincs használatban, ami mostanában az idő 99%-ában úgy van
Ettől függetlenül nem árt arra is gondolni hogyha mindent maxra terhelsz akkor se essen szét a táp
És nem árt megbízható példányt venni, ahogyan az előző hozzászóló mellékelt táblája is mutatja..
-
Goose-T
veterán
Akkor elmondom érthetőbben: az a táp egy noname gagyi, a rajta lévő számok csak tájékoztató jellegűek. Szóval ha nem akarsz játszani a hardver épségével és szereted a stabil gépeket, akkor egy ilyen gagyi tápot soha nem terhelsz le 50%-nal jobban tartós használatban. Találtam néhány képet a CFI táp terheléses tesztjéről, és összehasonlításnak beraktam egy Chieftecet is:
CFI:
Chieftec:
Ezek azt mutatják, hogy a 12V-is, az 5V-os és a 3,3V-os ágakon mennyire térnek el a feszültségértékek a névlegestől a 12V-os és a 3,3V+5V-os ágak különböző terhelése esetén. A zöld jó, a sárga elmegy, a piros necces, a fehér elfogadhatatlan.
Szóval még mindig CFI-t akarsz venni?
-
kir1975
csendes tag
hello, engem linkeltek hasonló gép és ház dilemma miatt, mint amiben te is gondolkodsz
ha mégis megépited ird meg légyszi hogyan muzsikált. szerintem az intö hozzászolások ellenére beleteszem az fm2-es lapot a cfi fekvő házba, mert ha csak 50% is megy a táp annak is elégnek kell lennie, kisebb trinytivel. nem sporolásból hanem ez a ház tetszik csak ezért
meg mert a codegen is szar, nekem mégis évekig ment az mx31-ben, és nem is lett baja, söt havernak is ugyan ez a ház van és 5 éve megy 0-24 ben.
-
Patice
nagyúr
Én Brazos-t akartam, mert úgy gondoltam, hogy elég nekem a teljesítménye. Kipróbáltam, 1 hét múlva vittem is vissza a lapot. Aztán FM1-et néztem ki, mert tudtam, hogy jön a Trinity (FM2) és reméltem, hogy nagyon lemegy az ára.
Hát nem ment le és a Trinity-s proci + alaplap hozzá belépő szinten kb. ott volt árban, mint a kifutó Llano.
Ezért inkább egyből Trinity-re váltottam. A4-5300 + Asus F2A85X-M LE lap lett a vége 2x4GB 1600 MHz Kingtson RAM-mal. Proci szinten azért elég nagy a különbség.
Videókártyában nem tuidom, nem játszok vele. Tuningolni sem akarom. Inkább alulfeszelés játszik.
SSD-vel nagyon pörgős, fürge. Itt már a gép vár rám, nem én a gépre, mint Brazos esetén.
-
Goose-T
veterán
Elégnek biztos elég, más kérdés a noname táp minősége, ebbéli nézeteimet már kifejtettem itt egy hasonló esetben. Fontold meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest