- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnie
tag
Szia! Ugyanígy jártam a Kingston HyperxBlu 2x2Gb 1600 Mhz Kit cl9 memóriáimmal az AsRock lapomban.
1600-asoknak vettem őket, a BIOS-ban Auto beállításon hagyva a frekvenciát csak 1333-on működtek.
Kézzel lefixáltam 1600-ra , azóta 1600-on is működik.
Próbálj memória írás-olvasás tesztet csinálni 1333 és 1600 MHz-re állítva a frekvenciát. Meglátod a különbséget. Az Aida nálam jól írja ki a éppen aktuális RAM frekvenciát, de csak a Számítógép / Túlhajtás fülön látható ,mintha tuning lenne.
Szintén megpróbáltam 1866 MHz-n használni ezeket az 1600-as RAM-okat , de nem sikerült. Ugyanúgy jártam mint te, a két modulból, csak az egyik modul működött 1866-on , a másik eltűnt valahová. Se Windows, se BIOS nem látta. Visszaállítva 1600-ra újra működött mindkettő.
Próbáltam fesz emeléssel (1.65V) a frekvencia emelést társítani, de akkor meg el sem indult a lap, BIOS reset-et (CMOS Clear-t) kellett csinálnom, hogy újra feléledjen az alaplapom.... -
Dany007
veterán
Az 5800k nem kifejezetten gamer cpu / apu ha arra gondolsz.
Ha komoly játékra kell gép akkor fx8350 meg 7790, esetleg valami gyengébb is elég.A Trinity arra jó, hogy a régebbi játékokkal lehessen frankón játszani, plusz alacsonyabb felbontásban, low grafikán a jelenlegieket is ki lehessen próbálni. -> és ami a lényeg, hogy mindezt mocskosul alacsony fogyasztás mellett. Ez az egész architektúra lényege szvsz! Hogy kapsz egy alapvetően gyors, pörgős gépet ami kb ló...rt se fogyaszt, viszont ha kell azért van benne kakó. De nem szabad összetéveszteni egy direkt gamer szempontok alapján összeállított géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest