- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
ezt a tesztet elnézve lehet nem éreznéd akkora ugrásnak a jelenlegi apu -s vonalat
az is biztosnak látszik, hogy megjelenéskor drágább lesz a kaveri mint a lenti megoldás:
vegyél egy 750k -t meg egy 7770 -et ezekhez elég egy olcsóbb 1600 -as ram 2x4 GB is
ez tuti előre lépés lenne
-
Findzs
addikt
mire kell a gép?
ha csak net, meg film kis játék régebbi játékkal vagy valami állandó kedvenccel akkor nem is biztos, hogy megéri neked a kaverit várni
1. lehet akkor neked egy 5800-6800 is bőségesen elég lenne, sőt
2. megjelenéskor a kaveri úgyis drága lesz még, érdemes várni olyankor 1-2 hónapot, tehát év vége felé talán már barátibb ára lesz, ha egyáltalán nem csúszik a megjelenéssel az amd
-
atti_2010
nagyúr
Ha hosszú távra tervezed akkor vedd meg a 6800K -t mert tudod hogy megvan a legnagyobb ami elérhető és nem fog állandóan motoszkálni hogy "mi lenne ha..", viszont rövidtávon nem érdemes mert új alaplap is kell a következő APU -hoz.
Alaplapban pedig ez:MSI FM2-A85XA-G65 a legjobb mint minőség mint tuning szempontból.
-
tamikomac
aktív tag
Én tuning nélkül a 6700-at venném. 65W és alaphelyzetben lenyomja az 5800K-t.
Desktop PCs with AMD Accelerated Processors
Ha tuning is van akkor sztem 5800K, a különbözeti 7000 Ft-ből meg egy jobb lapot vagy RAM-ot, vagy
2 rekesz sört. -
-
MaddeNNNN
addikt
Bár én nem ilyen konfiggal rendelkezem, de egy jó ideje már követem a topicot.
Szerény véleményem szerint egy kis + pénzzel jóval jobb gépet tudnál összerakni, főleg ha játékról van szó.Az A10 5800K 6000 Ft,-tal kerül többe, míg egy CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT ára 13300 Ft. Így összesen dúrván 12.000 jó magyar forinttal kellene többet költened a gépre, de jóval időtálóbb is lenne. Az A10-ben erősebb az IGP, és ez az erősebb IGP többet profitál a magasabb órajelen működő ramokból
Ha esetleg valami hülyeséget mondtam volna, akkor úgy is kijavítanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- C++ programozás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged