- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Udv. mindenkinek.
Elso korben szerettem volna kiprobalni egy 7700K APU-t, de mivel itt inglandban olcsobb helyett dragabb lett, ugy dontottem hogy inkabb maradok a 6600K/6800K APU melett. Tudnatok par velemenyt irni rola? Driver szinten milyen? Mennyire jol vegezne a dolgat egy netezos/letoltos/filmezos gepben egy 6600K vagy egy 6800K. A88X-es alaplapba kerulne.
Es egy OFF kerdes: a kaveri 7600-ast lehet valamennyire tuningolni>?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
atti_2010 #8403 üzenetére
Ember ! Csak egy artalmatlan megjegyzes volt? Miert kell "cseszni" ezert ? Nem mondtam hogy izmos az intel igp-je csak azt hogy fejlodik. Erosebb utemben mint az AMD processzorja.
Nezd az adatlapomat es az alairasomat, nem vagyon kek-fan, de a " cseszeltetes" nem volt valami kellemes ! -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
TestamentDNR #8358 üzenetére
Probald meg, habar nalam DVI-n is ezt muveli.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
TestamentDNR #8356 üzenetére
Nalam ha tobb orat nyitvahagyom a gepet, akkor elofordul hogy nem kap jelet a kijelzo, aztan restart minden rendbeen csak az usb-ek nem szeretnek mukodni egy jo ideig. Mai napig sem tudom hogy az APU vagy az alaplap (MiSI) szorakozik vele.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Jol jone nemi segitseg nekem is. A gond a kovetkezo, pici netezos gepem csinalja az eszet (A4-5300 + MSI FM2-A85XMA-E35+ 4 GB DDR3 1600 MHZ + SSD + HDD + DVD-RW + 600W OCZ).
Bekapcsolva hagyon (mivel allandoen nyitva a torrent), reggel amikor hasznalnam nem ad jelet a kijelzonek. Vagyis a kijelzon van jel (mivel a kek led jelzi a jelet, a sarga pedig amikor nincs jel es a kek van aktivalva) de semmit nem jelez ki. Barmit csinalok, kepet nem kuld a kijelzonek. Aztan megy a RESET gond, ujraindul kuld jelet de akkor mar nem latja a wi-fi-t. Stick-rol megyen az USB-be, stick-et csreltem es vegigprobaltam minden gepeemen (FX, laptop, a szomszed phenom-ja) es tokeletesen mukodik.
A baj az hogy a kicsi APU-n nem akar menni , 10 probalkozasbol csak 2-3 tudom elinditani az internetet.
Hofokok rendben vannak, sohasem megy fel 50 fole, update megvolt (bios, programok), le sincs terhelve soha, max 40-45 % cpu hasznalat van.
Mi lehet a gond es hol kellene keressem? Ennyire xar a MiSI vagy ez APU-s problema ? -
MiklosSaS
nagyúr
Ahogy elinditom az AIDA64-et ugy fagy le a gep es indul ujra. Vagy van valami a gepemmel es nem jovok ra, de en jobbnak erzem a regi AM3-as sempronomat, pedig az 2.2 ghz-en magfeloldva es alulfeszelve 0.9 V mukodott.
Valahogy porgosebbnek ereztem mint az 5300-ast. Pedig csak az alaplap es processzor valtozott (tap, ram, ssd, hdd a regi). Ez most vagy ilyen az APU vagy valami nem koser az alaplappal, vagy valahol user hiba.Normalis az hogy egy 2.2 ghz-es magfeloldott sempron (athlon II x2 4450) egy olcso alaplapban (asrock) sokkal porgosebb legyen mint egy 5300-as APU ami 3.4 ghz-en ketyeg ?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert ez az 5300-as nagyon harmatgyenge. A 145-os sempron-rol amit magfeloldva 2.1 ghz-en 0.85 - 0.95 V jarattam, ez gyengebbnek tunik. Valahogy mintha valami visszahuzna, ugy erzem.
-
MiklosSaS
nagyúr
ne vegyetek MSI-A85XMA-E35 alaplapot, draga es egy rakas SZAR ! A negyedik BS kaptam. Hihetetlen hogy nem ismeri fel az SSD-t, aztan HDD-ot stb.
Azt hiszem hogy holnap repul vissza es veszek egy Asus-t. -
MiklosSaS
nagyúr
Tudja valaki hogy hogy kell lementeni a bios-ban azt amit bealitottam, mert nalam amikor le akarom menteni lefagy, csak a reset gombal lehet ujrainditani. Aztan elorol kezdodik. Nem tudom rabirni hogy dvd-rol bootoljon ne usb-rol. Nyomom az F11-et, ott sem tudom kivalasztani mert vagy ssd-rol vagy usb-rol bootol. Persze mielott belepne a regi win-be ujraindul.
Nem ertem miert fagy le ha le akarom menteni ?! -
MiklosSaS
nagyúr
Megrendeltem ma a kis A4-5300-ast, most kellene nezni valami olcso alaplapot hozza. A gigabyte az itt is franya ?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
diablo1984 #6254 üzenetére
Igen csak egy netezos, filmezos gephez kell, es a legolcsobbat valasztottam (A4-5300) gondoltam hogy ,majd egy kicsit eljatszadozom vele.
-
MiklosSaS
nagyúr
Ezeket az APU-kat egyaltalan nem lehet huzni ? Nem a "K"-szeriara gondoltam.
-
MiklosSaS
nagyúr
Az elmult hetekben elkezdett melegedni a sempron 145@athlon II x2, 2.2ghz 0.94V. Hiaba kemenyen alulfeszeltem, vagy egy meretes hutobe fektetek (passziv rendszerol van szo), vagy cpu + alaplap megyen ajandekba .
Az utobbi volna a legjobb, kellene egy nagyon olcso processzor olyan gepbe ami csak torrentezik, internetezik es filmet nezek rajta 42 colos FHD teven.
Mivel eleg jo a beepitett vga, az APU-kra tipelnek, es ebbol is a legolcsobbra. Jo lenne ez valamire ? [link]
A gep ebbol all: egy olcso asrock AM3-as alaplap, 4 giga ddr3, 1 ssd 60 gb, 2 x 2 TB HDD,es egy HD 5450 videokartya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest