Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
[OFF]Ne túráztasd magad, hogy most aztán vérigsértődsz, mert a korábbi hsz-omban nem minősítettem a jellemedet, hanem csak egy konkrét dologról írtam. És azt az egy állítást sem minősítettem hazugságnak, utóbb pedig éppen te igazoltad, hogy a kábel hibátlansága végülis nem volt igaz.
Itt a fórumon a hibáról csak azok az infók állnak rendelkezésre, amit megadsz. Ha ezek hiányosak, vagy nem pontosak, akkor azzal magadat szívatod, mert csökken annak az esélye, hogy valami használható megoldást kaphass. (Ha nem szándékosan adsz hibás infókat, akkor nem szándékosan szivatod magad, de így is ugyanaz a végeredmény.)
Erről ennyit.[/OFF]Minél nagyobb felbontást és képfrissítési frekit használsz, annál nagyobb frekvenciákat kell a kábelnek átvinni. Tehát ha van egy kábeled, ami annakidején a 1024x768/72Hz-es CRT-ddel jól működött, az az 1600x1200/70Hz LCD-ddel simán lehet szellemképes.
Ha még nem szórtad ki a kábeleket, és van kedved szórakozni kicsit a problémával, akkor töltsd le ezt a progit, és a próbáld ki, hogy a ritka függőleges vonalas tesztábránál csökken-e a szellemkép, ha kisebb felbontást és/vagy frissítési frekit állítasz be.Már én is jártam úgy, hogy a boltban vett kábel gyenge minőségű volt. Még a "bucikat" is lesprórolták róla. Szereztem rápattinthatós ferrit-gyűrűket, azzal valamivel jobb lett, de végül az Albacomp szervizében csináltak nekem olyan kábelt, amivel tökéletes lett a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest