- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
De kinek kell Dx10-es játék, ha az Nvidia Dx10-esei csúnyán aláznak Dx9-ben is? Legalábbis amik eddig kijöttek, azokra ez eddig simán áll. És a 8800 GTS 320mb majdhogynem a megfizethető kategóriában nyitott? Pár hét, s annyi lesz, mint egy X1950Xt. Te melyiket vennéd?
Én nem gondolkodnék rajta sokat.
-
JohnR
aktív tag
Bocs. Én nem is a CF-re értettem, hogy ciki, hanem az R600-ra, az is ott van a tesztben. Persze nem ez lesz a döntő ütközet, hanem a DX10. Arra is + az R600-ra is várni kell, addig meg csak találgatunk. Csak tartok tőle mindkettő kevest fog még adni az igazi DX10 teljesítményből. (ez az üzlet
)
-
Drizzt
nagyúr
A mai világban a piaci érdekek elsőrendűsége a tervezési folyamatoknál elsődleges, de ez érthető is. Ha nem a profitmaximalizálásra mész rá, csakhamar elbuksz. Meg a felhasználók részéről érkező ignyek azért nem mindig egyszerűen megvalósíthatók. Már az is nagyon sok energiát emészt fel, hogy egyáltalán a hasznos, s piacilag is kihasználható ötleteket kiszűrjék a gyártók a felhasználói visszajelzésekből, de azért biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten fordítanak erre gondot.
-
rocket
nagyúr
Doom3 opengl jatek, dx9 pl. a hangok miatt kell neki (directsound), es van benne a heathaze nevu effekt az dx9-es.
''ráadásul még hírbe sem volt a G80-as GPU mikor a Doom3-at feljelsztették, így szerintem nem feltétlen meglepő, ha nem megy annyira jól az új NVidia kártyán (főleg hogy más a GPU felépítése is mint az eddigieknek). Szvsz akkor használ ki a legjobban egy kártyát a játék, ha azt arra írják és a kártya mellé normális kiforrott friver is társul.''
Mint ahogy az r600 se, doom3 megjelenesekor az r420/nv40 architekturak voltak a piacon kartyak formajaban, azota az ati is kijott mar egy teljesen uj architekturaval (r520). -
Komplikato
veterán
''Az R600-nál viszont valószínűleg már ténylegesen szükség lesz az új memóriákra, feltéve ha egy erőteljes GPU is társul mellé.''
Pont az a vita tárgya, hogy NEM! A CEO a szövegben azt mondta, hogy ezt a memóriasebességet 512 bittem és 1200MHz-es memórival tudja majd az R600. Most gondolj bele, hogy az X1950XT-n a 2GHz-s memória az GDDR4, de az X1950XT kártyán lévő 1800-as ram az ''csak''GDDR3!
Éppen az benne a lényeg, hogy ''eleinte'' akár elég lesz ''olcsó'' GDDR3-aé szerelni, aztán ha jön a ráncfelvarrásos új verzió (pl. 65 nanós emelt órajellel), akkor megnézik mit tud a konkurencia és ha túl erős, akkor rádobják a GDDR4-et és olyan sávszéllességet produkál, hogy csak na.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest