- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Még mindig lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha jól tudom a dx10 azért inkompatibilis, mert megpróbáltak fejleszteni a 9-hez képest. Ergo egy hasonló látványvilág nagyobb fps-t dob ugyanazon a gépen, ha dx10 alatt fut. Tévednék? (Ehhez még egy plussz info, hogy egyik game-t sem kell max. részletességgel játszani
)
-
Interceptor
addikt
-
udi
őstag
Én pont akkor csöppentem a számtek ''iparba'',vagy inkább ültem gép elé,amikor épp dübörgött a mx4es széria és épp ezt ismertem meg elsönek...nem hittem a szememnek amiket arrol a videokártyárol olvastam...Szoval tényleg néha képesek akkora hüjeségeket megtenni hogy az borzasztó...
-
udi
őstag
Én is bizom benne hogy tartja magát az ati...
Milyen szar lenne ha tényleg csak egy maradna''Egy mind felett...''
Képz el ahogy bemész videókarit venni és megkérdeznék milyet parancsol??Nvx-t vagy Nvy-t....
És akkor tényleg azt tehetnének velünk amit akarnak,ez a helyes,legyen versenyhelyzet és hajtson mindkettö a kegyeinkértVersenyezzenek csak.
És ez mindkét oldalra igaz,bármelyik elvesztése felboritaná teljesen a piacot
De erröl inkább ne is beszéljünk
Éljenek az uj egyre jobb karik!!!!!!
Remélem ez is az lesz és lesz annyi kp-m hogy lesz nékem is -
udi
őstag
Nem itélj el engem mert nem vagyok egyik fan sem!!
Én a saját tapasztalatomat irtam le és senkinek semmit nem akarok sugalni
Nem akarok OFF-olni sem,bár nem ez látszik..de tényleg igy van.
A kép kérdése:sztem az atinak tényleg élesebb a képe ez vitán felüli.
''Tudtam, hogy nem szabad megszólalni, mert jönnek az NV fanok, és lehurrognak.''
Ne mondj már ilyet mert nem esik jol és főleg hogy én soha nem akarok és akartam lehurrogni senkit,pláne nem olyan témában ami közös hobbink!!!
Szoval nem kell itt egymásnak esni senkinek!!!(nem rád vonatkozik!) -
Dare2Live
félisten
offot fejezzük már be.
menj egy olyan topicban aztán köpik neked mennyi bug van/volt ATI driverben, mennyire fos Linux alatt, hogy képe nvnek régen volt rosszabb már rég nem(DVI).
Az ítéletet meg a piac mondja meg. És elég egyértelműen fogalmaz.
hogy ON is legyek ennyit tudunk fixen r600ról:
A pletyka mint a marketing diadala
Végeredményben tehát az látszik, hogy az AMD-nek az utóbbi időben gyakorlatilag anélkül sikerült folyamatosan fenntartani az érdeklődést egy új, egyelőre nem is kapható terméke iránt, illetve anélkül sikerült nap mint nap a lapok címoldalára kerülnie, hogy akár egyetlen mondatnyi hivatalos információt is elárult volna új nagyágyújáról. Mindent összevetve alighanem egy gondosan megtervezett marketingstratégia megvalósítását láthatjuk most az AMD-nél, mely a jelek szerint tökéletesen be is válik a cégnek, hiszen sikerült elterelni a figyelmet az NVIDIA napokban megjelent új üdvöskéjéről, a GeForce 8800-as széria legolcsóbb típusáról.
ennyi. -
Komplikato
veterán
''Csak tartok tőle mindkettő kevest fog még adni az igazi DX10 teljesítményből. ''
Akkor én is leírom mitől parázok: Tegyük fel, hogy tévedsz és minkét gyártó DX10 csúcskarija gyors lesz, vagy kellőképen gyors, hogy a vagy 1-2 év múlva kijövő ''igazi'' DX10 játékokat kiszolgálja. Na de mi van a középkategóriás és kisebb kártyákkal? Mert teszem azt DX10 módban olajozott Istennyila lesz a Crysis a GF8800GTX/GTS-en, és az R600 alapú kártyákon, de mi van ha pl. GF8600-al vagy RV660/RV670 kártyával már baromira nem? -
rudeee
senior tag
Annyira azért nem ciki. Kétkártyás rendszer egykártyás rendszerrel való összehasonlítása nem feltétlen sportszerű. Akkor lenne az, ha CF X1950XTX vs. SLI 8800GTX lenne tesztelve. Ebbe belegondolva kicsit máshogy alakulna a helyzet, de szerintem ezt te is tudod.
A DOOM3 elavult játék, OpenGL ugyan de elavult.
A 8800GTX ''next gen'' kártya, nem meglepő, ha a régebbi CF elveri az egykártyás konfigot.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest