Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
artos
tag
Sziasztok, szeretnék megosztani veletek egy sztorit az Amazonról, kíváncsi vagyok valaki futott e bele hasonlóba. Több mint 10 éve rendelek Amazonról, eddig nem volt igazából semmi problémám, szerintem elköltöttem már több 10e. eurót. Múltkor rendeltem az egyik európai oldalról egy sport kabátot. Kiszállították rendben, de nagyobb méretet küldtek. Megreklamáltam, küldtem fotókat, mire azonnal küldtek egy újat. Akivel leveleztem írta hogy február 1-ig küldjem vissza a rossz méretet. Megjött az újabb csomag, pechemre ugyan olyan nagyot küldtek. Ekkor kezdődött a kálváriám. Újból megreklamáltam, mondtam hogy visszaküldöm mind a kettőt, és küldjenek egy jó méretet. Ettől teljesen elzárkóztak, azt mondták küldjem vissza mind a kettőt, és jóváírják a kártyás fizetést. Azt mondták ha szeretnék vásároljam meg újra. Majd kitalálták, hogy az a méret amit rendeltem nincs is, rosszul rögzítették fel az Amazonon. Ettől függetlenül a mai napig fent van, ebben a méretben. Amikor próbáltam chaten kommunikálni velük, a harmadik mondat után bemásoltak az Amazon szabályzatából részleteket, majd kiléptek a chatből, levelekre nem válaszolnak. És tegnap előtt kiverték teljesen a biztosítékot, gondoltam írok egy jó kis vélemény a terméknél, de ledöbbentem, mert kiírta, hogy megsértettem az Amazon kommunikációs szabályzatát, ezért letiltanak minden kommentelésről. Persze rögtön jeleztem chaten az ügyfélszolgálaton, ahol közölték hogy félreértés az egész és rögtön visszaállítják a fiókomat. Persze azóta sem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen routert?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Karcmentes Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% AKKU ! 8Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- ÚJ bontatlan Apple AirPods Pro 3 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! L34CPY69GY
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest