- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
artos
tag
Sziasztok, szeretnék megosztani veletek egy sztorit az Amazonról, kíváncsi vagyok valaki futott e bele hasonlóba. Több mint 10 éve rendelek Amazonról, eddig nem volt igazából semmi problémám, szerintem elköltöttem már több 10e. eurót. Múltkor rendeltem az egyik európai oldalról egy sport kabátot. Kiszállították rendben, de nagyobb méretet küldtek. Megreklamáltam, küldtem fotókat, mire azonnal küldtek egy újat. Akivel leveleztem írta hogy február 1-ig küldjem vissza a rossz méretet. Megjött az újabb csomag, pechemre ugyan olyan nagyot küldtek. Ekkor kezdődött a kálváriám. Újból megreklamáltam, mondtam hogy visszaküldöm mind a kettőt, és küldjenek egy jó méretet. Ettől teljesen elzárkóztak, azt mondták küldjem vissza mind a kettőt, és jóváírják a kártyás fizetést. Azt mondták ha szeretnék vásároljam meg újra. Majd kitalálták, hogy az a méret amit rendeltem nincs is, rosszul rögzítették fel az Amazonon. Ettől függetlenül a mai napig fent van, ebben a méretben. Amikor próbáltam chaten kommunikálni velük, a harmadik mondat után bemásoltak az Amazon szabályzatából részleteket, majd kiléptek a chatből, levelekre nem válaszolnak. És tegnap előtt kiverték teljesen a biztosítékot, gondoltam írok egy jó kis vélemény a terméknél, de ledöbbentem, mert kiírta, hogy megsértettem az Amazon kommunikációs szabályzatát, ezért letiltanak minden kommentelésről. Persze rögtön jeleztem chaten az ügyfélszolgálaton, ahol közölték hogy félreértés az egész és rögtön visszaállítják a fiókomat. Persze azóta sem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- SzoftverPremium.hu
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest