- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Eléggé elvesztem az amazon felületén (először használnám). Szóval venni szeretnék 1-2 zenét, de sehogy se sikerült fizetni.
Van egy virtuális OTP bankkártyám, azzal szoktam vásárolni, eddig mindenhol sikerült. Hozzá is adtam amazonon, név, cím, kártyaszám, lejárati dátum. De nem akar menni. Aztán találtam egy olyan lehetőséget, hogy gift card. Beállítottam 5 USD összeget, és azt pikkpakk leszedte a kártyámról. Amin meg azért lepődtem meg, mert viszont a 3 jegyű CVC kódot sehol se adtam meg.
Egyáltalán mi ez a gift card, hogy tudok vele vásárolni? Vagy ettől az 5 USD-től már köszönjek el?
Bocsi a kérdésért, de számomra teljesen irreálisan működik ez az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Metal topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest