Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeE3e
tag
Sziasztok, OTP-nél vagyok, eddig semmi gond nem volt Amazon fizetéseknél Bankkártyával, viszont most idén az első rendelésem visszadobta és nem fogadja el, próbáltam másik kártyával, azzal sem, számlát is csatoltam, úgy sem megy.
Tudom, hogy van ez a telekód, de nem kapok semmi értesítést sehova, a bankfiókba is voltam, semmit nem tudtak mondani, írtam Amazonnak, ők a bankhoz irányítottak, bankkártya helpdesket felhívtam, látja a problémát, más is telefonált ezzel kapcsolatban, de annyit tudtak egyelőre mondani, hogy próbáljam meg törölni a böngészési előzményeimet, hát ez körülbelül az indítsa újra a routert kategóriás infó volt, természetesen nem oldotta meg, másik böngészőbe is próbáltam, másik kártyával is semmi sem segített eddig,
Van akinek van hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest