Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeE3e
tag
Sziasztok, OTP-nél vagyok, eddig semmi gond nem volt Amazon fizetéseknél Bankkártyával, viszont most idén az első rendelésem visszadobta és nem fogadja el, próbáltam másik kártyával, azzal sem, számlát is csatoltam, úgy sem megy.
Tudom, hogy van ez a telekód, de nem kapok semmi értesítést sehova, a bankfiókba is voltam, semmit nem tudtak mondani, írtam Amazonnak, ők a bankhoz irányítottak, bankkártya helpdesket felhívtam, látja a problémát, más is telefonált ezzel kapcsolatban, de annyit tudtak egyelőre mondani, hogy próbáljam meg törölni a böngészési előzményeimet, hát ez körülbelül az indítsa újra a routert kategóriás infó volt, természetesen nem oldotta meg, másik böngészőbe is próbáltam, másik kártyával is semmi sem segített eddig,
Van akinek van hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 4
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Asus Maximus IX Apex (Z270) / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest