Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangya7
tag
Na akkor egy érdekes story:
Rendeltem november 29-án az Amazon.co.uk-ről (a termék "InStock" volt a rendelés pillanatában). Mivel dec. 3.-áig még mindig "Prepare for dispatch" állapotban volt felvettem velük a kapcsolatot chat-en. Elnézést kértek, és jelezték, hogy utána néznek. A következő nap még mindig nem indult el a csomag, szóval jött az újabb chat. Ott aztán újabb elnézéskérés következett, mert a termék nincs raktáron (ami elég fura, mert rendeléskor raktáron volt). Megkérdezték, hogy töröljék-e a rendelést, és adtak egy linket, amin ugyan az a termék volt, de 1-2 dispatch idővel és dec 15 érkezési idővel. Töröltem a megrendelést és a megadott linken újra megrendeltem ("nyertem" rajta 1-2e Ft-ot az árfolyam változás miatt). Most várom hogy ma vagy holnap elinduljon a csomag. Ha nem így lesz szomorú leszek és elfelejtem az Amazon-t egy jó időre...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest