- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Nektek a Posta házhoz hozta a csomagot?
Én 27-én rendeltem, mára volt beígérve a kiszállítás, jött is a postás.
Kimegyek, ott a csomagom a kezében, de nem látja a listáján a címemet. Majd mondja a srác, hogy tévedés történt, nem kellett volna kihoznia, délután menjek be érte a postára. Nem adhatja át, mert akkor rajta fogják keresni.
Ilyen létezik?
Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.
És akkor nekem mégis honnan kellett volna tudnom, hogy mehetek érte, ha az MPL semmiféle tracking numbert nem biztosít? Meg a HÁZhozszállítást szerintem önmagáért beszél.
Reménykedtem, hogy nem postával küldik... ez nyilván nem az Amazon hibája, de elég idegesítő, hogy ott a csomag már majdnem a kezemben, és nem vehetem át, mert a mátrixnyomtatóval készített címzettlistán nem vagyok rajta. MPL 2017
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Star Trek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.