- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Nektek a Posta házhoz hozta a csomagot?
Én 27-én rendeltem, mára volt beígérve a kiszállítás, jött is a postás.
Kimegyek, ott a csomagom a kezében, de nem látja a listáján a címemet. Majd mondja a srác, hogy tévedés történt, nem kellett volna kihoznia, délután menjek be érte a postára. Nem adhatja át, mert akkor rajta fogják keresni.
Ilyen létezik?
Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.
És akkor nekem mégis honnan kellett volna tudnom, hogy mehetek érte, ha az MPL semmiféle tracking numbert nem biztosít? Meg a HÁZhozszállítást szerintem önmagáért beszél.
Reménykedtem, hogy nem postával küldik... ez nyilván nem az Amazon hibája, de elég idegesítő, hogy ott a csomag már majdnem a kezemben, és nem vehetem át, mert a mátrixnyomtatóval készített címzettlistán nem vagyok rajta. MPL 2017
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képregény topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.