Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
Jól gondolom, hogy az Amazonon is belefuthat az ember nagy összegű lehúzásokba? Van itt több verzióban egy fényképező, amit újként a reális, közel 2000 eurós árához képest plusz objektívvel kínálnak félár alatt: [link]
A legtöbb ilyen eladó értékelés nélküli újonc, viszont van köztük, aki nem kezdő, bár hozzánk nem szállít. Nem fogom megrizikózni egyiket sem, de érdekel, hogy az eBay/PayPal megoldásaihoz hasonlóan itt is működne a vásárlóvédelem az esetleges átveréseknél?
-
-
faki_
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
Az amerikai oldalon regisztráltam, a többire is ugyanazokkal az adatokkal léptem be. Amit vettem, annak az ára az angol oldalon kb. 2/3-a volt az amerikainak, a németen lévő nem szállított Magyarországra, pedig mind egy cégtől jött volna az USÁ-ból. A posta díját csak a kosárba rakás után, a jobb oldalon, a termék alatt lévő gombra adta be, igen jelentős különbségek voltak, ingyen postást nem is láttam. Volt egy határ (35 GBP?), ami felett ingyen szállítottak volna, ha benne van a másik termék is a "programban", de úgy már adóköteles lett volna, nem érte meg hozzárendelni.
-
faki_
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Your Account > Payment & GC > Payment Methods > Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter
De úgy rémlik, közvetlenül a fizetés előtt is át lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest