- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Feltalálta a Google a keresőmotort
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-30 19:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Pár napon belül vissza fogod kapni a pénzed. Ha ez nem történne meg, akkor vedd fel velük a kapcsolatot mondjuk péntek este.
DeF: "akkor mondjuk lesz egy köröm hogy hogyan lesz ez kompenzálva mégis"
Ezt nem értem, kompenzálva lettél: visszafizették a teljes vételárat. Vagy mire gondolsz még?hát de nekem nagy a károm...

viccen kívül: arra gondoltam, hogy ha mégis megérkezik a termék, és nem elkallódott, akkor illenók kifizetni azért...
-
DeFranco
nagyúr
nekem ez így OK, főleg ha befut két hét múlva a termék is, csak érdekességként említettem meg. akkor mondjuk lesz egy köröm hogy hogyan lesz ez kompenzálva mégis, de mindegy.
-
DeFranco
nagyúr
írtam is nekik, jeleztem a tényálladékot (dátumok láthatóak a képen) meg azt, hogy nekem elsősorban a termékre van szükségem, tehát kész vagyok még várni pár napot, csak tájékozódni szeretnék arról, hogy ha és amennyiben nem érkezik meg mi lesz majd a refund menete, milyen határidők vannak.
rá fél órára kaptam a levelet Dusan-tól hogy parappappappaaaa full refund, köszönjük hívása fontos számunkra.
hát akkor így...
-
DeFranco
nagyúr
köszönöm, ez .de-s rendelés volt, de ez alapján már megtaláltam a szükséges oldalt.
köszi szépen.
(a dátumok a képen látszanak, ez azért elég gyász... plusz a héten vagyok utoljára idén ott, ahova a csomagot kértem, nem is nagyon lesz utána aki átvegye...)
-
DeFranco
nagyúr
Meg akartam reklamálni egy csomagomat, mert már több mint két hete késik, de valamiért eltűnt a more options szöveg alól a link, ahol lehetett volna jelezni ezt az amazon felé... tudja valaki, hogy miért lehet ez?
a customer service-re meg ezt a dead linket adja: [link]
mi történt? bezárt az ügyfélszolgálat?
-
DeFranco
nagyúr
ésszerű határidőt írtam. én sem pampogtam, hogy a 27-ét átírták 2-ára. de az már zorall, hogy ma, 8-án se kaptam meg. holnap megy a reklamáció.
-
DeFranco
nagyúr
ok, csak ez engem nem kell érdekeljen. fizetek egy szolgáltatásért, ami azt takarja, hogy a termék a megadott ésszerű határidőn belül megérkezik hozzám. ezt az eladó vállalta, oldja meg. nem érdekel hogyan.
azt persze megértem, hogy karácsonyi csúcs van, OK, de az ne kelljen már érdekeljen, hogy hogy építenek le a postánál meg mennyit keresnek. szociálisan érint és megmozdít, de ha fizetek valamiért, akkor kérem az ellenértékem értékét.
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
van a német oldalon is chat, de németül kell velük beszélni, és ezt egészen nyers módon közlik is ha angolul próbálsz nyitni.
de ha megy a német, vagy jó a fordító, akkor el lehet velük beszélgetni. én kifogtam egy világi troll okoskatörpöt, aki csak azért is megforgatta bennem a kést, amikor már kétszer megköszöntem, hogy felhívta a figyelmemet hogy mit néztem be (hogy a 19 eurós ingyenes szállítás csak németországra vonatkozik) azért még be kellett hivatkozni és másolni a megfelelő passzust is, annak ellenére, hogy külön leírtam, hogy nem szükséges, kitalálok magamtól is

-
DeFranco
nagyúr
Nem lehet megjósolni ki fogja hozni a csomagot. De abban biztos lehetsz, hogy értesülni fogsz róla, ha megpróbálták kiszállítani.
UPS, DHL, Magyar Posta. Ezek közül valamelyik. Gyorsposta esetén is hozhatja a csomagos postás. Amazon legolcsóbban próbálja megoldani a szállítást, valamint az sem biztos, hogy Angol Amazonon rendelt csomagot Angliából hozzák. Németországban is van egy nagy raktáruk.
Ha van tracking szám, abból azért ki lehet következtetni kinél van a csomag, de nem minden szállítási módhoz jár nyomkövetés.ha sima szállítást választok, akkor is minden esetben "aláírós" az átvétel? várok egy csomagot, 2-ára ígérték, de még értesítést sem kaptam róla, hogy mi a szösz, mivel munkahelyre kértem, lehet bedobták a postázóba és ott kering.
gondolom ezt csak akkor tehették meg, ha egyébként nem kell aláírnom az átvételt.
előfordulhat ilyen, vagy ne is keressem a postázóban?
-
DeFranco
nagyúr
nem, es le is jart a pothatarido is, ha lesz erkezesem reklamalni fogok az amazonnal. szerintem sima csuszas es a jovo heten megerkezik, nagy most a forgalom szerintem kaosz van a postan de valamit lepni fogok hogy bevedjem magam.
meglatjuk mit irnak. amugy nem surgos de szeretnem megkapni vagy legalabb a penzemnel lenni.
-
DeFranco
nagyúr
trackinget néztél? nekem is kb. akkor kellett volna megérkezzen valami, de áttették dec 2-re az érkezési időt.
-
DeFranco
nagyúr
azt mondjuk nem értem miért jön rá áfakülönbözet... nem ástam bele magam az áfa-jogszabályokba, de nem rémlik hogy lenne ilyen kötelezettség a szabadpiacon belül... de valószínűleg én vagyok alulművelt... megint.
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
amazonnál hogy van a fizetés? megadtam a kártyaadatokat a felhasználói fiókomban, nem kérte csak a számot és a lejáratot, de a cvc kódot nem.
megrendeltem a terméket, kiválasztottam a kártyát fizetési módnak, meg is kaptam a visszaigazolást emailen a rendelésről, de a vásárlásról nem jött sms.
van ezen egy átfutási idő, vagy még nyomnom kellene valamit hogy ki is fizessem?
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Nem nagyon volt még dolgom futárszolgálattal, mekkora az esély arra, hogy valami munkaidő utáni vagy esetleg hétvégi időpontot tudjak velük egyeztetni?
A munkahellyel se vagyok előrébb, bármikor beeshet egy értekezlet vagy egyéb elfoglaltság.
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
jól olvasom, hogy a sima alap szállítást kérve is lehet futár hozza a csomagot? ez nekem inkább gond, mint előny, mert nap közben nem vagyok otthon hogy átvegyem, a munkahelyre nem kérném, és így meg elég neccesen megoldható, nem tudom mennyire rugalmasak a futárok ilyenkor.
mi a menetrend ebben az esetben? most rendelnék először amazonról, a .de-ről egyébként...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB eladó! 92% akku, patika, 12 hónap gar
- Eladó - Samsung Galaxy A32 4G 128GB, 4GB RAM, DualSim, Kártyafüggetlen, Fekete
- Eladó - Motorola Moto G100 128GB, 8GB RAM, Kártyafüggetlen
- Asus TUF A15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bravely Default HD Remastered Switch 2 játék eladó
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5383
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olvasd el az apró betűs részt. Az már csak az ő jóindulatuk miatt van, hogy visszafizetik a postaköltséget vagy a termék árát, ha elégedetlen vagy.
. Raadasul két óra sem telt el. A reorder része kicsit szivbemarkolo, mert bekfájdéj arak miatt ez egyenlo a cancel-lel.