Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Macrodroid
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Ha azért küldöd vissza, mert nem tetszik akkor neked kell fizetni a postaköltséget.
Ha azért küldöd vissza, mert hibásan érkezett akkor visszatérítik neked a postaköltséget.
Ha tévesen rendeltél valamit, akkor inkább ne vedd át a futártól, ez esetben a teljes összeget visszatérítik (termék ára + postaköltség).Postán kell feladni egy Német/Angol címre.
Anglia EU-ból való kilépése még évekig fog húzódni ha egyáltalán kilépnek. Én nem aggódnék emiatt. Valószínű nem is Angliába kéne visszaküldened. Szerintem van közelebb is hivatalos márkaszerviz. De ezeket Logitech topikban beszéld meg, nem Amazon témára tartozik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Logitech-nek valószínű EU garanciája van.
Ez van a Logitech GYIK oldalán: "a termékre vonatkozó garancia csak a vásárlási országban érvényes, ugyanakkor a vásárlók bármely olyan EU országban benyújthatnak garanciális igény, ahol a gyártó / eladó rendelkezik képviselettel."
De ha tutira akarsz menni kérdezd meg Logitech-től.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Deviza árfolyamot kell nézni. Az 303-306 körül van.
Igen vedd ki a pipát, így nem Amazonnak fizetsz jutalékot, hanem a bankod nulla egész valahány százalékos konverziós jutalékát fizeted ki. (ez le van írva a megfelelő helyen a bank oldalán)
Vásrláskor EUR-t írjon ki ne Ft-ot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Nem a forint számla a mérvadó, hanem a bankkártyád, amivel fizetsz.
Ha Visa kártyád van, akkor rosszul jársz EUR vásárlásnál, mert az USD alapú, tehát először dollárra váltják az összeget, utána Euro-ra, majd onnan Forintra.
MasterCard esetén megéri EUR fizetést választani Amazonon.További infó: [link]
-
pinnacle
nagyúr
válasz
szabessz
üzenetére
Ezt én is megszívtam. Azt mondták, hogy a Mein Konto > Amazon Currency Converter aktivieren/deaktivieren-nél lehet kikapcsolni. Szerintem a bankod ennél jobb árfolyamot ad, de jobb ha rákérdezel.
Reklamáltam, hogy miért csak 8,40€-ót fizetnek a visszaszállítási költségből. Úgy néz ki, hogy az egészet vállalják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest