- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz #2901 üzenetére
Ha azért küldöd vissza, mert nem tetszik akkor neked kell fizetni a postaköltséget.
Ha azért küldöd vissza, mert hibásan érkezett akkor visszatérítik neked a postaköltséget.
Ha tévesen rendeltél valamit, akkor inkább ne vedd át a futártól, ez esetben a teljes összeget visszatérítik (termék ára + postaköltség).Postán kell feladni egy Német/Angol címre.
Anglia EU-ból való kilépése még évekig fog húzódni ha egyáltalán kilépnek. Én nem aggódnék emiatt. Valószínű nem is Angliába kéne visszaküldened. Szerintem van közelebb is hivatalos márkaszerviz. De ezeket Logitech topikban beszéld meg, nem Amazon témára tartozik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz #2898 üzenetére
Logitech-nek valószínű EU garanciája van.
Ez van a Logitech GYIK oldalán: "a termékre vonatkozó garancia csak a vásárlási országban érvényes, ugyanakkor a vásárlók bármely olyan EU országban benyújthatnak garanciális igény, ahol a gyártó / eladó rendelkezik képviselettel."
De ha tutira akarsz menni kérdezd meg Logitech-től.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz #831 üzenetére
Deviza árfolyamot kell nézni. Az 303-306 körül van.
Igen vedd ki a pipát, így nem Amazonnak fizetsz jutalékot, hanem a bankod nulla egész valahány százalékos konverziós jutalékát fizeted ki. (ez le van írva a megfelelő helyen a bank oldalán)
Vásrláskor EUR-t írjon ki ne Ft-ot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz #828 üzenetére
Nem a forint számla a mérvadó, hanem a bankkártyád, amivel fizetsz.
Ha Visa kártyád van, akkor rosszul jársz EUR vásárlásnál, mert az USD alapú, tehát először dollárra váltják az összeget, utána Euro-ra, majd onnan Forintra.
MasterCard esetén megéri EUR fizetést választani Amazonon.További infó: [link]
-
pinnacle
nagyúr
válasz
szabessz #828 üzenetére
Ezt én is megszívtam. Azt mondták, hogy a Mein Konto > Amazon Currency Converter aktivieren/deaktivieren-nél lehet kikapcsolni. Szerintem a bankod ennél jobb árfolyamot ad, de jobb ha rákérdezel.
Reklamáltam, hogy miért csak 8,40€-ót fizetnek a visszaszállítási költségből. Úgy néz ki, hogy az egészet vállalják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest