Hirdetés
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 4.x zajkezelése elég jó már amúgy. Katalogizálni én katalogizálom a képeimet, rühellem azokat a programokat, amik helyettem akarják. Grad filtert nem tudom, de mondjuk én csak előhívásra használom, belövöm a képet a RT-ben, aztán megy át Gimp-be, és ott fejezem be -> abban máris lehet átmenetezni.
-
Novics
senior tag
Nekem az előny, hogy ingyenes, és nem kell warezolni (mert van egy sanda gyanúm, hogy itt sincsen túl sok embernek jogtiszta verziója...), és linux verziója is létezik.
A csúcskategóriás vázakhoz, meg obikhoz képest a mieink szintén csak kőbalta szinten vannak, csakúgy, mint a monitorok - az én laposomé tuti- akkor meg minek nekem "űrtechnika"? Amatőrként nekem teljesen elég az RT. Bár az tény, hogy nincs annyira profi automatikája, mint az LR-nek, de én sem automata módban fotózok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest