- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
mcgoat #20044 üzenetére
pizzakhoz nem hiszem hogy eleg lesz egy zseblampa
ha minden etelt hasonlo korulmenzek kozott, korites nelkul akarsz lefotozni eleg lehet egy sator. nekem nem tul kenyelmes a kis sator, viszont anelkul, ha nincs termeszetes feny van olyan h 2 vaku sem eleg...
sztem probalkozz eloszor feher hatterrel, ne variald. orulhetsz ha eloszor fehernel megoldod a vilagitast, kepet. nehez mufaj. kitobival plane. foleg valtozo korulmenyek, etelek, kiegeszitok mellett.
amugy nekem lenne pizzeriam, lehet fizetnek vkinek ezert. pont egy reklamanyagon nem mind1 mit latnak az emberek...de nem elvenni akarom a kedved, bele lehet jonni az etelfotozasba is. en probalok fotozni mindenfelet amugy, de messze ez a legnehezebb. sokszor 1+ orat szoszolok egy atlagos, kozepszar keppel. ennyi ido alatt meglovok 10+ postolhato makrot a termeszetben
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen egeret válasszak?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen videókártyát?
- GTA VI
- Építő/felújító topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest