- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oZone762 #2600 üzenetére
Xeon 2678v3 + kinai x99 ddr3 lap + 4x16gb ram 100eft alatt kijöhet. 12 mag 24 szál ha sok plotot akarsz indítani. Gond az hogy egy hónap mire ideér. Vagy ha szerencséd van akkor 16-20 magos xeon Goldot Aliról + LGA3647 lap, az is jó sok plothoz de 100eft felett lesz.
146eért adtam el 18 magos 2686v3 +jingsha x99-8d3 + 128gb ram + toronyhűtőt. És még kerestem is rajta. Hirdettem sokáig a procit, senkinek nem kellett.
Ezek persze inkább 6+ plot párhuzamoshoz jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest