- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamascs
újonc
Az SD kártya írásának engedélyezéséhez én az SDFix programot használtam, ez elvileg ugyanaz lenne, mintha kézzel írnád át nem? Ennek ellenére a link2sd továbbra sem működött nálam, feltelepítek egy alkalmazást, automatikusan linkeli sd kártyára, újraindítást kér, majd újraindítás után eltűnik az app.
Feladtam. Mondjuk nekem elég magas, hogy miért kell a belső tárhelyet kettéosztani, ráadásul úgy, hogy 16 GB-ból 1 GB van fenntartva appok telepítéséhez.
-
tamascs
újonc
Nekem 1.2.9-es Kingoval sikerült Win7-es gépről. A Kingo folyamatosan próbálkozott, aztán néhány perc után a tab újraindult. Én ekkor egyből ellenőriztem a Root Checkerrel, ami aztán jelezte is hogy sikeres volt a rootolás.
A Link2sd próbálkozásaim egyenlőre sikertelenekTöbbféle leírás kering a neten, tegnap folyamatosan próbálkoztam vele, de mindig meghal valahol. Ext4 fájlrendszert állítottam be, csak akkor sikerült csatolni az sd kártyát. Alkalmazás telepítése után azonban ha linkeltem, újraindítást kér, és az újraindítás után a linkelt alkalmazások eltűnnek.
Ha ezzel kapcsolatban van valakienk ötlete, tapasztalata, ossza már meg legyen szíves. -
tamascs
újonc
Win7-es gépről rootoltam, simán csatlakozott, majd a root után pöcsölt egy ideig, mintha újra és újra lefutott volna a root ciklus, de kb. 3-4 perc után újraindult a tab és sikerült.
USB hibakeresés módot gondolom bekapcsoltad.
A képernyő forgatás ilyen esetekben szerintem minden telón jobbra történik, függetlenül attól, hol vannak a fizikai gombok. Nekem a LG G telón is jobbra forgatja a játékokat, függetlenül attól, hogy tartom. Annak jobb és bal oldalán is van fizikai gomb. -
tamascs
újonc
Az automatikus forgatás szerintem jól működik, az hogy a progik eleve fekvő módban indulnak nem hiba, és nem függ össze azzal, hogy tartod épp a tabot. Viszont az automatikus áthelyezés belső tárhelyre gomb tényleg zavaróan működik. Illetve engem az is bosszant hogy ha kirakom a gyereknek az indítóképernyőre a telepített játékok widgeteit, de az alkalmazásokat áthelyezem a belső tárhelyre, újraindítás után a widgetek eltűnnek.
-
tamascs
újonc
Sziasztok!
Nos az emagon a black friday napon én is vásároltam egy h8+ tabletet, és szenvedek vele, mert nem lehet alkalmazásokat telepíteni csak a belső memóriára, és ami ennél is rosszabb, csak arra a bizonyos nem egészen 1 GB területre, ami erre fenn van tartva. És mit mondjak, ez borzalmasan kevés, még akkor is ha az app egy részét át lehet mozgatni a belső tárhely nagyobb, 12 GB-os területére.
De végre van egy topikunk, hasznos infókkal, gyorsan végig is olvastam és lesz ami lesz alapon le is töltöttem a kingo root-ot. És van is egy jó hírem...Sikerült rootolni.
http://itcafe.hu/dl/upc/2015-01/06/487030_gtkhbydyfp6minye_20150106_094618.jpg
Szóval próbálgassátok türelmesen, mert sikerülni fog.
Kicsit várni kell rá, aztán egyszer csak újraindul és elvileg kész is.
És ha már itt tartunk, hogyan tovább? Olvastam ezekről a linkelgetős progikról, amik úgy csinálnak mintha a belső tárhelyen lenne az app, de közben átmozgathatjuk külső sd-re. Ez lenne a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- OLED TV topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Family Link
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest