Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- iPhone topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
mivel még nem volt topikja, nyitottam egyet!
Technikai infok iTT!
A tech2.hu tesztelte a sima, nem HD , H8 verziót, az oldal jelenleg épp nem érhető el
emag.hu-n fekete pénteken 34e bruttóért volt megszerezhető!Folyamatosan töltöm fel róla az adatokat..kis türelem!
Sajnos minimális foruma van a tabletnek és jelenlegi infóim szerint még nem rootolta senki. Egy román fórumon találtam némi infót,h elvileg a pc-s Kingo root-al rootolni tudta..nekem nem sikerült.
Eddig talált bugok:
- az 1g ram és a 16g belső tárhelyet ugyanúgy "Belső tárhely"-nek hívja a gép, így ha alkalmazást akarunk áthelyezni az 1g-ről a 16g-re, megkavarhat, hogy áthelyezés után ismét aktív az "Áthelyezés belső tárhelyre" gomb.. mivel ezzel tudjuk visszarakni az 1g-sre..- az automatikus képernyő forgatás 90%-ban hibásan működik, a játékok többsége úgy indul, hogy a fizikai gombok vannak lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest