Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamascs
újonc
Nekem 1.2.9-es Kingoval sikerült Win7-es gépről. A Kingo folyamatosan próbálkozott, aztán néhány perc után a tab újraindult. Én ekkor egyből ellenőriztem a Root Checkerrel, ami aztán jelezte is hogy sikeres volt a rootolás.
A Link2sd próbálkozásaim egyenlőre sikertelenekTöbbféle leírás kering a neten, tegnap folyamatosan próbálkoztam vele, de mindig meghal valahol. Ext4 fájlrendszert állítottam be, csak akkor sikerült csatolni az sd kártyát. Alkalmazás telepítése után azonban ha linkeltem, újraindítást kér, és az újraindítás után a linkelt alkalmazások eltűnnek.
Ha ezzel kapcsolatban van valakienk ötlete, tapasztalata, ossza már meg legyen szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB blue kék Apple garancia
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest