Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
-
Gabás
addikt
-
jerry311
nagyúr
válasz
buherton #4455 üzenetére
Érdekes hogy magadat nem moderáltad, pedig egy ijesztgetős videó zavarhat másokat, sőt kiskorúakra sincs feltétlenül jó hatással.
Nézzél inkább táncoló csontvázat.
Ha nagyon nem tetszik valami akkor itt megteheted a szükséges lépéseket. Ha a videó eltűnik, mint például a #4453, akkor igazad volt, ha meg nem, akkor kár volt megpróbálnod moderátort játszani.
-
sonar
addikt
válasz
buherton #4393 üzenetére
A többit is érdemes megnézni:
KELETI KIN 2009 reklám
KIN Kupa 2010 reklam 2
KELETI KIN 2009 reklám 2
(ilyenkor szivesen lennék újra fősulis) -
Pocee
senior tag
válasz
buherton #4332 üzenetére
igen,de nem hiszem,hogy számítanál rá vagy fel tudod mérni,hogy a tömött kocsisorok között jön egy motor 140-160-al...elég ha kirakod a kocsi elejét...én is motoros vagyok és azért bosszant mert ezek alapján ítélik meg a motoros társadalmat sajnos,vagy tegyük fel ott ül a gyerekem az autóban...na mindegy,talán az itt lévő fórumtársadalomnak van annyi esze,hogy nem ebből merít,hogy ezt kell csinálni...
-
janos1988
addikt
válasz
buherton #4270 üzenetére
Itt van róla a hír. A legjobb rész ez: "Mint kiderült az útépítő vállalat nem fizette ki a villamos műveknek az oszlop elköltöztetéséért igényelt félmillió eurót, inkább körbeaszfaltozta.".
-
nem_tom
őstag
-
Agyalapi
csendes tag
válasz
buherton #3602 üzenetére
Jaj de jó valamikor régebben egy összejövetel alkalmával mutatták meg ezt a showt, ki is ment a fejemből de most bedobtam a favoritbe. Rendkívül frappáns, szórakoztató és bizony igaz is
A nyereményjátékos videóról annyit, hogy bár a lányok szemrevalóak, de a legtöbb sör reklám bebizonyította, hogy egy kreatív ötlet sokkal hatásosabb és többet ér mint ezek.Nem tudom miért kéne mindenképpen a meztelenül rohangálós vonalat folytatni. Ha a baráti körbőr lenne valakinek kamerás vonala még én is rá szánnék egy kis időt, hogy kifundáljak valamit. Szinte biztos, hogy nem ez fog nyerni de remélem beindít majd pár pihent agyat, ha jól emlékszem valahogy a redd bull flúgos futam is így született meg
-
-
törölt tag
válasz
buherton #3167 üzenetére
Hát Istenem, elfelejtette, hogy Nagy-Britanniában van és ott baloldalt kell menni. Na bumm...
De néha azért meglátogatta a saját sávját is.
Nem annyira vicces, de jól nyomja a srác...
-
qdak
addikt
-
<NewL>
addikt
válasz
buherton #2799 üzenetére
erről ez jutott azonnal eszembe
desert eagle - hedsáát
Új hozzászólás Aktív témák
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra