Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Ez nagyon nagy!
Ez se semmi:
Egy szavazó véleménye
Az utolsó pár másodperces szöveg a legnagyobb.
Beszólt a sz*ros kölyöknek:
"Menj már a p*csába, mert fejbe b*szlak. " -
Xantomas
őstag
Szerencsére halk.
-
qdak
addikt
-
runner 125
nagyúr
A lófszt, ez tuti fake.
Eleve köbö akkorát repül, mint ha úgy lőnék ki, akkor lejtőn, soha nem gyorsul így be... Mellesleg tuti nem számítják ki, h egy 5 méteres medencébe pottyanjon bele, illetve ha bele is esne ekkora tempóval, úgy szakítaná ki a medence oldalát mint a huzat, szal kamu.
-
<NewL>
addikt
-
C^^
őstag
Van egy pár újabb szösszenet a Youtube-on a sziget2009 channel-en.
-
csimav
őstag
A balázs shóó ba is néha olyan szánalmas hülyék vannak. Múltkor épp néztem a kúúltévé-n
bejön egy nő és ilyeneket dumált:Mentem haza a kórházból és egy kis tücsök volt a házamba. Fent volt a falon. Bementem szóltam hozzá és megértett. Lemászott a vállam magasságába. Naponta reggel zenél nekem. Etetem sonkával és nagyon ízlik neki. Múltkor hallottam, hogy sír, nagyítóval megnéztem és láttam hogy terhes.Segítettem neki szülni, de nagyon fájt a kis tücsöknek, már a szeme is könnyezett. Ezért fájdalomcsillapítót vízben feloldottam és fogpiszkálóval bekentem a kicsi hasát. És pár hete a kis tücsköm meghalt.
És ez még semmi. Ott a shóóban behívott egy papot, aki egy urna szerű dolgot csinált neki.
Volt rajta gyertya, rózsaszirom, és a tücsök viaszba öntve.Most komolyan az ilyen ember normális?
Sztem nem véletlenül a kórházból ment haza...
-
<NewL>
addikt
-
Orsyka
tag
-
Str8 sk8r
őstag
...Pofonok földjén a film címe...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...ne légy b@rom...
-
Kasza08
őstag
Az már egyénfüggő, de ez vicces, nem úgy mint a bringás. Ha már itt tartunk nekem a megasztar nem tetszik...
-
Kasza08
őstag
"Azért mert nincs humorérzéked! ezt muszáj volt beirnod,h nem tudsz nevetni?"
Nem. Egyszerűen ez nem vicces. Beteg vagy ha ezen nevetni tudsz, hogy szegény (és hülye is) gyerek majdnem meghalt. Ha a fiad - ha vagy már annyi idős - járna ugyanígy, te röhögnél? Vagy apád, tesód tökmind1.
Másik: Összegyűjthetnél néhány videót, és azt 1 hsz.be rakhatnád...és akkor talán nem baszogatnának vele, hogy hsz.t gyűjtessz! -
Gambit
őstag
A kérdésemre persze nem válaszoltál, hogy miért jó neked, hogy naponta 20-nál is több felesleges hozzászólással bombázod a fórumot. Mindenesetre élvezd ki, amíg lehet, mert alighanem nemsokára úgyis repülsz.
A videód pedig fake. Mondjuk nem csodálom, hogy erre magadtól nem jöttél rá.
Szerk: Ha én írok, azt céllal teszem. Pl. nem böfögök be hülyeségeket a bmw topikba csak úgy.
Szerk2: Kb. 680 az az 500, és a 25 nap sem egy hónap.
-
Gambit
őstag
Senki sem rak be egyszerre ötöt, de egymás után sem. Ezen a lapon kb. 20 hsz van, abból 10 a tiéd. Ez szerinted mit mond el rólad?
De ha nem a rangért csinálod, akkor miért? Miért jó neked, hogy sok hozzászólásod van? Szerintem te hagyhatnád abban.
-
Gambit
őstag
Már leírtam párszor, hogy mi bajom veled. Mások is leírták, hogy mi bajuk veled. Pofátlan módon és teljesen értelmetlenül gyűjtögeted a hozzászólásokat a legkülönbözőbb topikokban. Pl. itt is, minden egyes videót külön hsz-ben raksz fel. Ráadásul mindegyik szerepelt is már a fórumon, de ez mondjuk a kisebbik baj.
Nem tudom, mondták-e már, de ha a magasabb rangért csinálod, akkor teljesen felesleges. A rangba ugyanis a regisztráció óta eltelt idő is beleszámít, tehát semmiképpen sem léphetsz rangot, amíg a szükséges idő le nem telik. Szóval ha véletlenül emiatt csinálod, akkor akár abba is hagyhatod. Más értelmét meg tényleg nem látom, hogy minél több hozzászólásod legyen. (Persze a rang is tök értelmetlen, de egyeseket motiválhat.)És hogy ne csak offoljak: vicces videó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest