Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyalapi
csendes tag
válasz
buherton #3602 üzenetére
Jaj de jó valamikor régebben egy összejövetel alkalmával mutatták meg ezt a showt, ki is ment a fejemből de most bedobtam a favoritbe. Rendkívül frappáns, szórakoztató és bizony igaz is
A nyereményjátékos videóról annyit, hogy bár a lányok szemrevalóak, de a legtöbb sör reklám bebizonyította, hogy egy kreatív ötlet sokkal hatásosabb és többet ér mint ezek.Nem tudom miért kéne mindenképpen a meztelenül rohangálós vonalat folytatni. Ha a baráti körbőr lenne valakinek kamerás vonala még én is rá szánnék egy kis időt, hogy kifundáljak valamit. Szinte biztos, hogy nem ez fog nyerni de remélem beindít majd pár pihent agyat, ha jól emlékszem valahogy a redd bull flúgos futam is így született meg
Új hozzászólás Aktív témák
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest