Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
ludsimon #4046 üzenetére
Ha már itt tartunk. Fail compilation. Win compilation. Érdemes mind a kettőt megnézni. Nagyon jók.
-
Winner_hun
félisten
válasz
ludsimon #3946 üzenetére
Elég gáz amit mostanság a fórumon művelsz...
hogy nem (teljesen) ide illőt - nem hogy nem telejsen hanem semennyire
mondanám, hogy ez nem szakmai topic, hanem fáradt gőz. - kit érdekel hogy milyen kifogásokat találsz ki? Annyiban illett a topikba amit betettél hogy videó volt. Semmi másban nem amiben be kellett volna illeszkednie ide. Arra meg pláne ne akarj hivatkozni hogy nem szakmai topik. Ha nem találsz az állítólag tanulságos (lol) videóidnak topikot akkor az vagy azért van mert nincs rá igény vagy azért mert még senki nem nyitott, nyiss egyet.
Jó, akkor meg ne offolj, - lollerkopter mindjárt földhöz vágódik. Te offolsz folyamatosan a mindenféle kifogásaiddal ahelyett hogy csöndben maradnál és megpróbálnád elfogadni hogy nem idevalók a linkjeid.
-
sonar
addikt
válasz
ludsimon #3875 üzenetére
Már látszik rajta, hogy evett a méregből, mert igen lomha a mozgása.
Egyébként meg én egy irodában dolgozom, de EÜi előírás és évente jönnek csótányt irtani meg bizonyos helyekre kötelező rágcsáló mérget kirakni.
Pedig aztán nálunk nuku élelmiszer meg állat ami vonzaná őket.De örülj neki, hogy pékségben még nem jártál.
Ott igazán problémát jelentenek ezek a rágcsálók. -
-
buherton
őstag
válasz
ludsimon #3863 üzenetére
Barátnőmmel elmentünk megnézni Szentendrén a Skanzent. Az kész röhej volt. Egy csaj beszólt egy ilyet, hogy húú de csúnya ez a pulyka (ami valójában páva volt), és a barátja még helyeselt is. Egészen biztosan nem tősgyökeres pestiek voltak. Aztán egy másik jómadár meg benyögött egy olyat, hogy száz évvel ezelőtt biztos 30 cm-el alacsonyabbak voltak az emberek(!), és ezt még tetézte az okkal is. Ugyanis ő szentül meg volt győződve arról, hogy azért voltak alacsonyabbak, mert hogy régen sokkal egészségtelenebbül ettek az emberek, mivel rendszeresen jó zsíros kaját ettek. Már kérdeztem volna, hogy ezt melyik plázában hallotta, de inkább hagytam.
-
feka007
veterán
válasz
ludsimon #3775 üzenetére
Hát mivel a száraz fa nem vezeti jól az áramot, így szerintem annyira nem csapta meg. Másrészt meg mivel rövidre zárta a két vezetéket a hosszú fával, így szerintem lefelé nem nagyon ment. De lehet hülyeség
Mindenesetre nem tudom mit akart csinálni, de viccesebb lett volna, hogy odarak egy létrát és a fejével zárja le -
(Bundás)
addikt
válasz
ludsimon #3549 üzenetére
Egy 15 éves kis srác, akinek betegsége révén 8 éves szinten marad a testi fejlődése 2009-ben feltölt egy videót ahol énekel, az embereknek bejött mert aranyos és mert Amerika.
Nem egy szokásos extrémen elhízott csaj szánalom videója, se nem egy homoszexuális hogyan sminkeld magad mint a dívák felvétele.
Egy a társadalmat kevésbé felszító videó félesége, mint amikor Japán nagymellű lányok értelmetlen videókat töltenek fel.Szerintem.
-
joi29
őstag
-
brownus
veterán
válasz
ludsimon #3424 üzenetére
na igen... az kéne itthon is...
ezen viszont jót röhögtem
-> Macho Salad
-
buherton
őstag
válasz
ludsimon #3080 üzenetére
Nem biztos, mert az oroszlán nagyon egy fele néz. Az meg, hogy nem ette meg a vaddisznót arra lehet magyarázat, hogy mégsem volt olyan éhes, inkább jobban érdekelte amit észrevett. Otthon a macska is szokott játszani az egérrel, aztán meg elengedi... és nem azért fogja, hogy megmutassa, hanem hogy játsszon vele.
-
válasz
ludsimon #3018 üzenetére
Az egyik ismerősömet részegen bedobták a tiszába, csak épp egy 10-es acélrúdra esett, amihez a csónakokat szokták kikötni. Vicces lehetett amikor az átment rajta, és arccal a vízbefordulva felszúródva vergődött amíg ki nem ért a rohammentő. Csak fél évig lábadozott.
Tényleg viccesek a részegen basszunk ki a másikkal poénok.
Új hozzászólás Aktív témák
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8G (rev. 1.0)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest