Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz KROK640 #1657 üzenetére

Azért nem biztos, hogy emiatt változtatta meg a félkarút... Ha megnézed a toplistákat, én még senki vagyok a top helyekhez képest, főleg, hogy hosszú ideig hibernálva is voltam.
    Na meg ugye a lóherét meg a patkót keresők scriptjei nyilván nem okoznak gyanús lekéréseket, nem beszélve a szaloncukorról, akinek 469 db lett, nyilván 19,5 napon keresztül EGYHUZAMBAN minden órában manuálisan megkereste... Meg akinek már 400+ ezer rangpontja van... Hagyjuk már...

A GM rejtélynél meg egyre valószínűbb, hogy naponta csak 1 embernek adja meg, ma is csak 1-nek sikerült, tegnap csak nekem, stb. Amúgy meg nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy a "neked is jó reggelt"-ből kitalálja valaki, hogy mi kellhet hozzá. Nameg ahhoz se, hogy amint valakinek megvan, mindenkinek megvan, elvégre összetart a közösség ilyen téren, mindenki igyekszik adni is, nem csak kapni.
    Túl sokat aggódsz, nyugodj meg, attól megnyugszol. ;]

A piac fejlesztése szerintem ugyanúgy sokadik helyen van a listán, mint eddig, már ha egyáltalán Stiffler tényleg komolyan visszatért. Én már semmit nem hiszek el. Mostanában olyan ütemben kezdett el fejleszteni, hogy ebbe gyanítom, hamar bele fog unni.

Új hozzászólás Aktív témák