- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Sziaaztok
HY510 vagy valami más jobbféle nagyfecskendős pasztára tud valaki áfamentes (kint számolják fel) linket adni?
Köszönöm -
jojoando
aktív tag
Üdv! Kérdésem volna. Beszéltünk az új fejegységről, ami megjött, de minden tekintetben rosszul dolgozik. A kormányvezérlést össze-vissza adja, pl hang le nél felmegy, pedig be lett állítva, illetve ha 2 program fut, pl igo térkép és zene lejátszó, a térkép nagyjából működik hang nélkül, ez is fura, de a zene lejátszó alatta vagy erősen vagy gyengén fut, azaz valami nem stimmel vele.
Kérdésem a 90 napos védelem okán mennyibe kerülne visszaküldeni a készüléket ami úgy 2 kiló, és Kínába menne vissza és mi kell hozzá? Hogy érdemes feladni milyen opcióval vagy formában, mert az eladó a szállítást biztos nem fizeti. [link] Illetve maga se tudja mi a gond csak irányít ide és oda de nem javul semmi sem. Ez így egy használhatatlan alapokból. -
jojoando
aktív tag
válasz
vandor01 #68392 üzenetére
Ne felejtsük el, hogyha az eladó és a környezet olyan, vonatra is tehetik, aztán az Ukrajna mellett majd megérkezik .
04.15-n vásároltam és 06.13-n kaptam kézhez egy vacak aksit,
használhatatlant, töltést nem vette fel illetve olyanokat csinált
hogy nem láttam még olyat. Inkább kidobtam
2 órai töltés után 5%-ra töltődött, majd később visszatéve 20 perc alatt 100%, másik töltőfejre téve a százalék lement 40 re és megint 100% pár percen belül.
[link] ez és nem olcsóT De a [link] márka nagyon jól teljesít és Hollandián keresztül 3 hét alatt. -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Ez eddig követhető, vagy ácsorog, vagy lába kelt? -
-
vandor01
senior tag
válasz
lacoka55 #68341 üzenetére
ez jo kerdes!
ami biztos!
aksikat 99%ban az NL posta hozza
MINIMUM: kb 3-4het a szallitasi idona most minden attol fugg?
hogy a rendeles milyen gyorsan jut el az NL ugynokehez/raktaraba etc!
amint az NL atveszi akkor indul a 3-4 het!sajnos surun elofordul megveszi a vevo az aksit es 2-3 nap mulva meg is kapja a holland TN-t aztan 1-2-3-4-5 hetig fekszik a rendeles az elado raktaraba vagy az adott terulet (aksi) gyujto raktaraban... hetekig nem mozdul a TN.... valszeg nem suron viszik az aksi rendeleseket az NL ugynokehez/raktaraba etc....
szerintem ez fugg mennyi megrendeles fut be az eladohoz napi szinten sok a megrendeles akkor akar napi szinten kuldi az NL fele.... esetleg kozbeszolhat az elado es az NL begyujtesi pont tavolsag? 1 rendelest nem visznek/gyujtenek be azonnal.... etc etcaz elado osszes aksi termekenel el kell olvasni a vevok ertekeleset ahol errol mindenkepen irnak es ahol jokat irnak hogy gyorsan elindul az aksi rendeles.... nos akkor 4-6 hetes erkezes varhato..... ha szeret rajta ucsorogni? akkor 10-12 het lesz a vegeredmeny...
de sikeres ember 18650 aksit mar nem kinabol vasarol mert hazudoznak osszevissza a teljesitmenyrol.... itthon kell venni hisz mar tele vagyunk akku gyarral
... olcsobb es megbizhatobb itthon venni
-
laleeee
őstag
Negatív értékelést adtam egy eladónak, de szeretném visszavonni . Hogy lehetséges ez ?
-
tg_mak
csendes tag
Sziasztok!
Mai tapasztalat: 9-kor email EO futár érkezéséről, 10:20-kor átkattintom Alzaboxba, majd hátra dőltem.
13:30-kor telefon: "Futár vagyok, hányas kapucsengő? - Kivel beszélek, MPL? - Nem: EO. - Nem értem miért jött, én áttettem Alzaboxba - Hát azt az ő rendszere nem látja úgy. - Ez nem az én problémám, mit tehetek hogy betegye a kérésemnek megfelelően? - Holnap beteszi - MI?? Nekem ma kellene."
Na köszi.Szerencsére a szomszédba le tudta tenni, de elég nagy fekete pont az EO-nak. Kollégám ugyan erről számolt be pár napja. Más is tapasztalt ilyet - vajon a programozók szabadságolása miatt van, vagy mostantól ez várható?
-
jojoando
aktív tag
válasz
Johnny02 #68384 üzenetére
[link] [link] [link] ezek azok és ahogy fent írtam, csempészáru. Vissza a feladónak KÍNÁBAN. Most meg ez van, így történt.
Régi, megbízható kereskedőt kell nézni, hátha annak a tapasztaltsága többet segít, mint 2022. dec 14 től működő nagyon hasonló nevű cég.
De még annak a követője sem ment át a vámon szóval addig nem minősítem az eladót.
[link] ez az új bolt, [link] ez a régi árus boltja. -
válasz
motrola #68385 üzenetére
A gond amit felvetté azért még is csak élő. Náluk is van olyan szótár elem hogy kapacítás hiánya miatt átütemezve.
Ha ezt írja be miután kiosztják kézbesítőnek, akkor mást nem is kell beírniuk és még is megértjük, elfogadjuk hogy sok lehet a csomag és nyári időszakban kevesebb lehet a futár és az autó, mert azok is elromolhatnak.
De nincs joguk arra hogy a nevünkben "átütemezzék" amikor náluk van valamiben hiány, hogy hamis bejegyzéseket írjanak be, azért mert nem akarják hogy a 24 órás kézbesítés elmaradása miatt kárpótolni kelljen, ez egyáltalán nem tisztességes hozzáállás az ottani dolgozók részéről. -
motrola
aktív tag
-
Johnny02
újonc
válasz
jojoando #68383 üzenetére
Ez érdekes. Igaz hogy ebay-en de én ott hentes késeket árultam. 15cm és 21cm penge hosszal. Dick és victorinox márkát. Eladtam Németbe, kínába, ausztráliába, Új Zélandra, Írországba stb. De soha egyet sem hoztak vissza vagy koboztak el. Mind eljutott a vevőhöz. Mindet a magyar postán adtam fel.
-
jojoando
aktív tag
Semmi gond, inkább avval van hogy 3 kést rendeltem és mind csempészáru címén visszaküldték az eladónak, 2-t visszafizetett az Ali, na de ez az eladó sok éve foglalkozik ugyanazzal a kés eladásával, bízok benne tudja, hogy küldi el számomra megkapható megoldással [link] 2014 óta működnek jó a statisztikájuk...
-
LouiS22
veterán
Legutolsó kínai rendelésemnél (nem ali) egészen biztosan EMS néven futott a feladói oldalon (pcbway egyébként, lehet csekkolni) és LV kezdetű TN-t kaptam. Mondjuk csodálkoztam, hogy végül én sétáltam a postára, az emlékeimben úgy élt,hogy az EMS háznál kézbesítős. Mindegy, a lényeg, hogy 12 nap alatt itt volt.
-
jojoando
aktív tag
LV8xxxxxxxCN csomagszám mennyi idő alatt érkezhet meg?
Ez vonatos küldés vagy mi a fene? -
hevizms
addikt
Köszönöm mindenkinek aki segített.
-
válasz
jojoando #68369 üzenetére
Gondolom kevesebben dolgoznak a szabadságolások miatt, a csomagok száma meg nem csökkent. De ez csak egy hipotézis.
Régebben is előfordult már hogy a logisztikai cég akár 10 nappal később adta át, nem akartalak ezzel az információval idegesíteni, azért nem írtam le. Sajnos olyan is volt hogy elveszett. -
jojoando
aktív tag
Az enyémet miért nem adják át az EO nak? 31 óta vakarják a seggüket, nekem meg nagy szükségem volna rá. [link] Lassan gyökeret ver a sarokban.
gebro jojoando #68338 Megnéztem új eladók 2022. des 14 től, most a régiektől rendeltem 300 ft plusszért, azt írja követési szám nélkül október 7, re megkapom, ez aztán a faxa, főleg hogy nem is látom, hogy elcseszte-e.
De beszélek holnap vele mi az izé meg a hogyishívják... -
válasz
motrola #68365 üzenetére
Más hogy értelmezendő ami a képen van, ki a csoda kérte azt hogy letétbe kerüljön? Mondjuk a futár kérte saját magától?
És az utóbbi azt jelenti hogy holnap, 08.03-án lesz kézbesítés: 2023. 08. 02. 7:48 Másnapi kézbesítésre előkészítve (címzett kérésére)
csak kért ilyet valaki és ha ez van, akkor 08.02-i kézbesítés csak sikertelen lehet, hiszen holnapra van áttéve, így minek kivinni?Egyébként a címed szerinti postahivatalban kell átvenni majd, mert az MPL oda adja le azokat amelyeket a 2. alkalommal sem tudtak kézbesíteni.
De érdemes megreklamálnod, ha önkényesen tették át másnapra, mert másnak a dolgozó nem megfelelő tevékenysége miatt az MPL 2650 Ft-ot ad kártérítésként. Lásd feljebb. -
motrola
aktív tag
válasz
andrisbandi #68366 üzenetére
Ez Szolnoki központ Jászberény a cím. Ezért nem igazán lehet bemenni.
PNLUC11542559
-
-
motrola
aktív tag
[link] Posta ügyködés. El sem hozta a központból, de délután küldtek értesítést "Sikertelen kézbesítés" . Miért nem reggel küldte 7:48-kor. Én nem kértem másnapi kézbesítést.
Egyébként az ali is jelezte a sikertelen kézbesítést. -
gebro
aktív tag
válasz
jojoando #68338 üzenetére
A kacatos boltból 2 kést vásároltam nem egyszerre. Nekem is mindkettő csempész áru címszóval visszaküldték a vámról. Az egyik refundot már visszakaptam, de az első rendelés visszatérítése még várat magára.
Viszont egy harmadik meg átjött a vàmon, mondjuk az ráadásul különlegesebb.
-
válasz
spleenszuru #68337 üzenetére
Ez lesz az első értesítő tartalma: A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást
-
jojoando
aktív tag
válasz
lacoka55 #68350 üzenetére
A belső ablakokat nem mindig de lehet kérni arra is, a csevegőt nem fordítja de a csetet igen. Fotót nem tud fordítani, de elég jól használható az alapoldalra.
hevizms így néz ki egy teljes csomagszám:PNLUC116514460011116000000
PNLUC majd 8 számjegy 2 nulla irányítószám és a 6 nulla.
Ma sem adták át az EO nak -
Johnny02
újonc
Sziasztok. Esetleg valaki tudja hogy hogyan lehet eladni aliexpress-en? Magyarként gondoltam. Ismer esetleg valaki magyar eladót?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest