Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
khirill #1203 üzenetére
Az utóbbi években én csak a Dell amerikai oldalát néztem, ezt.
5-6 éve még tudtam az oldalukon magyar (OTP) bankkártyával fizetni, de másfél éve már problémáztak rajta, egy ismerős vette meg végül, aki kint él. Ha most vennék Revolut, vagy Wise kártyával próbálkoznék. Cyber monday és black friday időszakon kívül is szoktak akciózni, érdemes néha felnézni, most mondjuk nem láttam semmi különöset. Náluk alapból 1 év garanciát adnak a laptopokra, de akciós időszaknál a kiterjesztésre is szoktak adni kedvezményt.
A táskával a múltkor pórul jártam, a laptophoz általuk javasolt nem volt jó, nem fért bele a gép, ha rendelnél, nézd meg jól a méreteket, biztos megfelelő-e.Nem néztem melyek a legerősebbek, de emlékeim szerint a nagyobbak közt voltak elég durvák, feltehetően azok közt lesz a legerősebb. Most elég silány a refurbished kínálat, nem tudom ez átmeneti-e, vagy most a náluk is romló helyzet miatt ez várható.
Mondjuk egy Dell G sorozatban is vannak egész jók, i9-13900HX, RTX 4070 8GB GDDR6, igaz csak 16 GB RAM, de asszem ennél bővíthető (azért érdemes utána nézni), 16 inch QHD+ (2560 x 1600) bő 1400 USD, nálunk majd 1 milla.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest