- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Az alany egy 13r3. Mivel eladó sorba került újraraktam a windowst. Mindenből a legfrissebbet raktam rá. A hibajelenség az, hogy nem látja a wifi hálózatokat azóta. Eleve olyan opció sincs hogy wifi, nincs az az ikon amivel ki-be tudom kapcsolni, mintha felszívódott volna. A művelet előtt tökéletesen működött a gép, soha nem csinált ilyet, ezért gondolom, hogy szoftveres gond lehet. Killer 1535 van benne. A hálózati adaptereknél nem is mutatja a rendszer, viszont az eszközkezelőben igen. Egy sárga figyelmeztetőjel van mellette, 10-es hibakód. Már mindennel próbálkoztam. Újraraktam a windowst, letöröltem az illesztőprogramot, újraraktam, találtam a dell oldalán is leírást, mert elvileg ez mást is érintett, de nem sikerült még megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest