- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
Na én közben befejeztem és azóta már harmadjára is visszanéztem a Sevastopolra.
Ugyanúgy hardon, mint előző alkalommal. A térkép hiányozni fog nekem nightmare-en, szóval még nézegetem előtte egy kicsit.Arra jöttem rá, hogy már másodjára se voltam olyan óvatos, mint elsőre és ezért fordul elő, hogy már korábban is macerál a dög. Hiányzik az első végigjátszás nyugalma, de már egyszerűen nincs hozzá türelmem.

Most így harmadjára el is jutottam odáig, hogy olvasgatok gyakrabban.
A 100 ID szerintem mondjuk az életben nem lesz meg nekem.
Egyébként most vagyok ott, hogy visszaértem Taylorhoz és Samuelshez a gyógyszerrel és el kellett menni valamit machinálni. Itt ahogy piszkálom a gépeket először egy ember, aztán egy droid jön be. Na most... valami tipp, hogy mit csináljak a fegyveres emberkével? Mert kinyírni nem akarom.
Kéne már az a ne ölj meg senkit eredmény.
Arra gondoltam, hogy mindent gyorsan elintézek amit kell és a megjelenő working joe majd kinyírja az emberkét, de az a szemét mindkét alkalommal lelőtt, mikor próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest