Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
Na én közben befejeztem és azóta már harmadjára is visszanéztem a Sevastopolra.
Ugyanúgy hardon, mint előző alkalommal. A térkép hiányozni fog nekem nightmare-en, szóval még nézegetem előtte egy kicsit.Arra jöttem rá, hogy már másodjára se voltam olyan óvatos, mint elsőre és ezért fordul elő, hogy már korábban is macerál a dög. Hiányzik az első végigjátszás nyugalma, de már egyszerűen nincs hozzá türelmem.

Most így harmadjára el is jutottam odáig, hogy olvasgatok gyakrabban.
A 100 ID szerintem mondjuk az életben nem lesz meg nekem.
Egyébként most vagyok ott, hogy visszaértem Taylorhoz és Samuelshez a gyógyszerrel és el kellett menni valamit machinálni. Itt ahogy piszkálom a gépeket először egy ember, aztán egy droid jön be. Na most... valami tipp, hogy mit csináljak a fegyveres emberkével? Mert kinyírni nem akarom.
Kéne már az a ne ölj meg senkit eredmény.
Arra gondoltam, hogy mindent gyorsan elintézek amit kell és a megjelenő working joe majd kinyírja az emberkét, de az a szemét mindkét alkalommal lelőtt, mikor próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest