Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Érdekes ez én nem így tudom... elvileg így ha mission save-t töltenék vissza akkor is a probléma orvosolható. Ez a 17-edik küldetés és az elejétől kezdve vagy 4 save lehet az arctámadóig... minden sz*r után mentek
Na mind1, majd lesz valami nem hiszem már hogy emiatt odatöltök, mert azért még innen is menni kell sokat a végéig inkább egy újrajátszás... nekem már majdnem nightmare-n is azt mondom hogy sétagalopp lenne a következő, főleg hogy itt már beéget az arctámadó egy életre hogy van... máshol meg nem volt vele gond
A többi helyszín meg már rutinszerű olyannyira hogy a lötyispórolás végett a reaktor maintenance-ben az elején pisztollyal lőttem a kis rohadékokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na mind1, majd lesz valami nem hiszem már hogy emiatt odatöltök, mert azért még innen is menni kell sokat a végéig inkább egy újrajátszás... nekem már majdnem nightmare-n is azt mondom hogy sétagalopp lenne a következő, főleg hogy itt már beéget az arctámadó egy életre hogy van... máshol meg nem volt vele gond
A többi helyszín meg már rutinszerű olyannyira hogy a lötyispórolás végett a reaktor maintenance-ben az elején pisztollyal lőttem a kis rohadékokat