Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Ez roppant érdekes. Ha csak mindenki az alapjátékot veszi (ami nem igaz mert sztem sokan veszik a DLC-ket is), az 9k/game itthoni árazással számolva 240USD/HUF folyamon, (mert akkor még olyasmi volt) az 38USD/game. Na most eladtak mostanra sztem 2milliót ami 75millió USD. Nem tudom hogy vették a játékot tavaly mert decemberre írnak 17millió dollárt összforgalomnak, októberben valószínű hogy még kevesebben vehették, mert kezdésnek még ott volt a Colonial árnyéka. Januárban így minimum triplája az eladott mennyiség az október-december együttes mennyiségének. Sztem egy negyed/féléves jelentéssel okosabbak leszünk, de én biztosra veszem hogy az Isolation már megtérült, ha meg nem akkor várni kellett volna az első leárazással vagy félévet.
Másik cikkben olvasom: "A Sega bejelentette, hogy alapvető átszervezésekbe kezd, és a nyereségességet javítandó inkább a digitális PC-s és mobilos játékokra fókuszálna a jövőben. Ez alapvetően azt is jelenti, hogy a dobozos és a konzolos játéknak egyre kisebb figyelmet szán majd a cég." -végre valahára, igaz még csak egy helyen de bealkonyodik a konzolportoknak. Kíváncsi leszek az Isolation2-re amit eleve PC-re írnak majd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Epic Games
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 1TB Slim Digital Edition, 6 hónap Garancia, Fehér Színben
- 64gb ddr4 2666mhz ecc reg server ram, 4db
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256Gb Dual, 6 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)