Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Ez roppant érdekes. Ha csak mindenki az alapjátékot veszi (ami nem igaz mert sztem sokan veszik a DLC-ket is), az 9k/game itthoni árazással számolva 240USD/HUF folyamon, (mert akkor még olyasmi volt) az 38USD/game. Na most eladtak mostanra sztem 2milliót ami 75millió USD. Nem tudom hogy vették a játékot tavaly mert decemberre írnak 17millió dollárt összforgalomnak, októberben valószínű hogy még kevesebben vehették, mert kezdésnek még ott volt a Colonial árnyéka. Januárban így minimum triplája az eladott mennyiség az október-december együttes mennyiségének. Sztem egy negyed/féléves jelentéssel okosabbak leszünk, de én biztosra veszem hogy az Isolation már megtérült, ha meg nem akkor várni kellett volna az első leárazással vagy félévet.
Másik cikkben olvasom: "A Sega bejelentette, hogy alapvető átszervezésekbe kezd, és a nyereségességet javítandó inkább a digitális PC-s és mobilos játékokra fókuszálna a jövőben. Ez alapvetően azt is jelenti, hogy a dobozos és a konzolos játéknak egyre kisebb figyelmet szán majd a cég." -végre valahára, igaz még csak egy helyen de bealkonyodik a konzolportoknak. Kíváncsi leszek az Isolation2-re amit eleve PC-re írnak majd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)