Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Hali!
Nekikezdtem én is ennek az alkotásnak, de így az elején para eléggé
. Pedig még csak most jöttem át egy fél órája a Sevastopolra, de vannak szívatások. Néha a fényekel úgy játszanak mintha jönne valaki vagy valami közbnen meg nincs is ott semmi csak a lámpa mozog egy kábelen. Tudom, hogy még sehol nincs az Alien, de nagyon jól megcsinálták az Alien filmekben lévő hangulatot. Hullik szét az állomás mindenféle zajok
Hát elszoktam én már ettől. Dead Space óta nem is játszottam ilyesmivel, ha jól emlékszem. Régi szép időkben első AvP-vel meg a másodikkal.Asszony sincs itthon kivételesen mára már ráhagyom asszem
. Ahogy Jingles mondta This Game is beaten me
.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pedig még csak most jöttem át egy fél órája a Sevastopolra, de vannak szívatások. Néha a fényekel úgy játszanak mintha jönne valaki vagy valami közbnen meg nincs is ott semmi csak a lámpa mozog egy kábelen. Tudom, hogy még sehol nincs az Alien, de nagyon jól megcsinálták az Alien filmekben lévő hangulatot. Hullik szét az állomás mindenféle zajok