Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Hali!
Nekikezdtem én is ennek az alkotásnak, de így az elején para eléggé
. Pedig még csak most jöttem át egy fél órája a Sevastopolra, de vannak szívatások. Néha a fényekel úgy játszanak mintha jönne valaki vagy valami közbnen meg nincs is ott semmi csak a lámpa mozog egy kábelen. Tudom, hogy még sehol nincs az Alien, de nagyon jól megcsinálták az Alien filmekben lévő hangulatot. Hullik szét az állomás mindenféle zajok
Hát elszoktam én már ettől. Dead Space óta nem is játszottam ilyesmivel, ha jól emlékszem. Régi szép időkben első AvP-vel meg a másodikkal.Asszony sincs itthon kivételesen mára már ráhagyom asszem
. Ahogy Jingles mondta This Game is beaten me
.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Pedig még csak most jöttem át egy fél órája a Sevastopolra, de vannak szívatások. Néha a fényekel úgy játszanak mintha jönne valaki vagy valami közbnen meg nincs is ott semmi csak a lámpa mozog egy kábelen. Tudom, hogy még sehol nincs az Alien, de nagyon jól megcsinálták az Alien filmekben lévő hangulatot. Hullik szét az állomás mindenféle zajok