- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Ha tudom hogy van dög akkor persze hogy nem lövök, de ha nincs akkor miért ne?
Nekem a doridok eddig egységesen 4hecsátot kérnek, de a sotya az más, abból egy lövés is elég
Persze a dögöt akkor se lehet kinyírni semmivel de mégis másabban lohol az ember ha ott a lángszóró, molotovval csak nehezebb eltéríteni. Szerencse a szerencsétlenségben hogy mikor jött az elkobzósdi, minden eldobható cuccom maxon volt, bele volt rakva a következőbe is minden item csak nem lehetett már kikraftolni, maga a tatyó is fullon volt, így effektív mindenből van még plusz 1-2db
A villanógránátnak és füstnek, bombáknak, sőt még a zenélőnek se sok értelmét látom, ismerve a dög képességeit... egyedül a láng hatásos szvsz, a többi pazarlás, inkább droidra való 
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem a doridok eddig egységesen 4hecsátot kérnek, de a sotya az más, abból egy lövés is elég
Persze a dögöt akkor se lehet kinyírni semmivel de mégis másabban lohol az ember ha ott a lángszóró, molotovval csak nehezebb eltéríteni. Szerencse a szerencsétlenségben hogy mikor jött az elkobzósdi, minden eldobható cuccom maxon volt, bele volt rakva a következőbe is minden item csak nem lehetett már kikraftolni, maga a tatyó is fullon volt, így effektív mindenből van még plusz 1-2db
A villanógránátnak és füstnek, bombáknak, sőt még a zenélőnek se sok értelmét látom, ismerve a dög képességeit... egyedül a láng hatásos szvsz, a többi pazarlás, inkább droidra való