- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Ha tudom hogy van dög akkor persze hogy nem lövök, de ha nincs akkor miért ne?
Nekem a doridok eddig egységesen 4hecsátot kérnek, de a sotya az más, abból egy lövés is elég
Persze a dögöt akkor se lehet kinyírni semmivel de mégis másabban lohol az ember ha ott a lángszóró, molotovval csak nehezebb eltéríteni. Szerencse a szerencsétlenségben hogy mikor jött az elkobzósdi, minden eldobható cuccom maxon volt, bele volt rakva a következőbe is minden item csak nem lehetett már kikraftolni, maga a tatyó is fullon volt, így effektív mindenből van még plusz 1-2db
A villanógránátnak és füstnek, bombáknak, sőt még a zenélőnek se sok értelmét látom, ismerve a dög képességeit... egyedül a láng hatásos szvsz, a többi pazarlás, inkább droidra való 
Új hozzászólás Aktív témák

- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a doridok eddig egységesen 4hecsátot kérnek, de a sotya az más, abból egy lövés is elég
Persze a dögöt akkor se lehet kinyírni semmivel de mégis másabban lohol az ember ha ott a lángszóró, molotovval csak nehezebb eltéríteni. Szerencse a szerencsétlenségben hogy mikor jött az elkobzósdi, minden eldobható cuccom maxon volt, bele volt rakva a következőbe is minden item csak nem lehetett már kikraftolni, maga a tatyó is fullon volt, így effektív mindenből van még plusz 1-2db
A villanógránátnak és füstnek, bombáknak, sőt még a zenélőnek se sok értelmét látom, ismerve a dög képességeit... egyedül a láng hatásos szvsz, a többi pazarlás, inkább droidra való