Hirdetés
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Ha tudom hogy van dög akkor persze hogy nem lövök, de ha nincs akkor miért ne?
Nekem a doridok eddig egységesen 4hecsátot kérnek, de a sotya az más, abból egy lövés is elég
Persze a dögöt akkor se lehet kinyírni semmivel de mégis másabban lohol az ember ha ott a lángszóró, molotovval csak nehezebb eltéríteni. Szerencse a szerencsétlenségben hogy mikor jött az elkobzósdi, minden eldobható cuccom maxon volt, bele volt rakva a következőbe is minden item csak nem lehetett már kikraftolni, maga a tatyó is fullon volt, így effektív mindenből van még plusz 1-2db
A villanógránátnak és füstnek, bombáknak, sőt még a zenélőnek se sok értelmét látom, ismerve a dög képességeit... egyedül a láng hatásos szvsz, a többi pazarlás, inkább droidra való 
Új hozzászólás Aktív témák

- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a doridok eddig egységesen 4hecsátot kérnek, de a sotya az más, abból egy lövés is elég
Persze a dögöt akkor se lehet kinyírni semmivel de mégis másabban lohol az ember ha ott a lángszóró, molotovval csak nehezebb eltéríteni. Szerencse a szerencsétlenségben hogy mikor jött az elkobzósdi, minden eldobható cuccom maxon volt, bele volt rakva a következőbe is minden item csak nem lehetett már kikraftolni, maga a tatyó is fullon volt, így effektív mindenből van még plusz 1-2db
A villanógránátnak és füstnek, bombáknak, sőt még a zenélőnek se sok értelmét látom, ismerve a dög képességeit... egyedül a láng hatásos szvsz, a többi pazarlás, inkább droidra való