Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Mikrotranzakció, mi sem egyszerűbb. Egyik lehetőség jobb mint a másik:
Ha fizetsz lesz kép a mozgásdetektoron
Ilyen mod van egyébként a főjátékhoz is, azzal a különbséggel hogy se kép se hang, tehát egy teljesen üzemképtelen detektor van a kezedben 
Ha fizetsz lesz lötyi is a lángszóróhoz, addig csak dísz. Meg még kitudja mi, nem találok most ki többet.
Abban bízok hogy ha egyszer ezt valaha portolják PC-re nem kotránc 30fps-el fog menni mint a csomó konzol átirat régen, amiket különféle adjusterekkel meg trükkökkel lehetett a kedvezőbb 120Hz kihasználására rávenni.
-
-
kat10
tag
Na a meglepi az megvolt. Mármint, hogy nem mondanak semmit.

Felcsigázták az emberek érdeklődését egy sima poszttal, hátha a kutyát se érdekli a dolog.
Erre meg mi gyökerek hát nem lecsapunk hirre, de jó lenne egy új és nagyon jó game és örülünk.
Ők meg bakker ezeknek tényleg kell egy játék.
Na akkor most mi a tökömet csináljunk, legyen játék vagy ne legyen.
Szvsz lehet, hogy ez történik jelenleg. -
SchumiBácsi
őstag
A megdöglés előtti mentést kell visszatölteni.
Például a 1851-nél ezért van egymás mellett 2 telefon... ott ha megszopatott az arctámadó azt a mentést töltöd vissza amit vélhetően még a kód beütése előtt használtál de ha akkurátus vagy a "közbenső" mentést (áramellátó rendszerek újraindítása) fogod tölteni mert megvárod hogy újra zöld legyen az arctámadó előtti.
-
SchumiBácsi
őstag
Attól függ melyik zsilipből esel ki

Az a rész ahol Axel megdöglik a későbbiekben sehonnan nem közelíthető. Ez az Űrrepülési terminál csaknem fele és ott lent már el is hagytál egy ID-t. A Reaktor karbantartás is csak egyszer használatos - mondjuk ott semmi nincs, akárcsak a Leválasztható labornál

Az Apolló mag szintén rendelkezik egy ID-vel de a változatosság kedvéért az is csak egy menet.
A legnagyobb kár az amikor átvergődünk az Üdülő fedélzeten és az Űrrepülési terminálon megyünk keresztül utoljára, nem lehet vissza bemenni az állomásra. Egy tűzben álló Sevastopol igencsak adta volna és önmagában is elég nagy kör lenne, (terminál - solomon torony - systech torony - kommunikáció - felső tranzit - üdülő fedélzet - terminál, és még az orvosi torony+gépészetről még szó sem esett) egy önálló végigjátszás a teljes végigjátszásban

Azt is megoldhatták volna hogy egy robbanás lelök a finálénál és az állomás másik végéről kellene visszasunnyogni a Torrenshez - ehhez mondjuk ki kellene ütni a félredőlő kép effektet.
Egyébként el van baszva ez a rész mert ha visszatöltöd a játékot akkor is felszámolja a felvett ID-t. Így ha az első ID-t veszed fel utoljára akkor is megadja. Meg születhet olyan vicces szituáció is amikor egy logban szerepel egy kód és a következő tolásnál ugye ezek sem törlődnek ki, nem tudod mégsem használni őket amíg azokat újra meg nem találod.
-
Weareus
addikt
Igen, ezt próbálgattam és nálam is működött a xenomorf távolságának függvényében.
A dlc-s ötleted azért is jó, mert ugye ez nem egy lineáris cső fps, többször ide-oda átmegyünk ugyanazokon a helyszíneken/pályákon és nyilván lehetett volna ezt még fokozni, de ami a jó, hogy amikor másodszor mentem át valahol a játékvezetés (és nem eltévedés) miatt, akkor sem a spórolást, az olcsóságot éreztem ettől, hanem így is "ütött".Viszont amikor abban a dlc-ben, amikor egyik szereplő bőrébe bújva kell csapdát állítani az idegennek, akkor ott ugye választhatunk karaktert, bár ezt csak végigjátszásban láttam, de azt hiszem, igencsak itt lenne már az ideje, hogy megcsináljam ezt a küldit. (Persze ezzel meg az a baj, hogy rövid, de az, hogy konkrétan visszarak a játék lényegében egy az egyben a Nyolcadik utas a halál c. filmbe és ilyen atmoszférával: az mekkora már.
)Komolyan mondom, sírok, ha belegondolok, hogy hány "frencsájz" szenderült jobb létre, amit imádtam: Dead Space, AI, MechWarrior és sorolhatnám.
-
SchumiBácsi
őstag
Jah de a rekord pontok is egy vicc... ilyen 280 meg 300k... sajnos két mapot is beáldoztam rá hogy rájöjjek hogyan lehet és kiderült úgy lehet hogy az alien kikapcs és végigsprintelve az egészet egyébként 100-150k a reális ha van dög és akkor már válogatni kell felveszel e valamit, vagy sem mert ugye az is befolyásolja a szorzók által a végeredményt, ja és a dög elég ha észrevesz akkor bukta az egész - el se kell kapjon.
-
SchumiBácsi
őstag
A dög hallja akkor is ha úgy mész - "előre+oldalazás jobbra". Alacsony FOV-nál látszik hogy a lábak összevissza mennek, talán nem is érintik a talajt, de a dög ettől észrevesz ha így csinálod. Guggolásnál vagy sprintelésnél nem jelentkezik csak a sétánál.
Legelső tolásnál kb. 5perc alatt kiütközött volna, de mivel olyankor sztem mindenki alapból guggol így a hiba rejtve marad. Második tolásnál kb. Departures és a Passenger Lounge között feltűnt hogy valami nem stimmel. Azért nem hamarább mert addig kvázi jobbra fordul a pálya és olyankor jellemzően "előre+oldalazás balra" van a vonalvezetés miatt.
Egyszerűen rejtély hogy ez se a tesztelésnél sem kiadás után nem derült ki és így benne maradt. Bár jobban belegondolva ha ezt javítják már annyira költséges lett volna hogy tényleg bukott volna az egész játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SchumiBácsi
őstag
Egy borzasztó bug azért van benne és máig nem értem hogy ez se a tesztelésnél, se a kiadás után senkinek nem tűnt fel... ahogy növeljük a látómezőt Amanda lába eltűnik, aztán mindentől függetlenül ha előre menetbe hozzányomjuk a jobb oldalazást - azaz strafe, nincsenek lépéshangok és ha valaki alacsony látómezőn tolja az egész animáció el van csesződve... érthetetlen.
-
cyberkind
félisten
Év játéka díj is van nem egy, de nagyon úgy néz ki, hogy mindegy, most már csak arra leszek kíváncsi, hogy mihez kezdenek az Alien mint frencsájzzal itt a játékok terén, netán még egy csodálatos AvP, vagy mernek újat lépni, szerintem nem lesz itt semmi új, én imádtam és imádom ezt a játékot, arról nem beszélve, hogy nagyon szép volt 2014-ben is és még most is az, ha meg modolja az ember és feltolja 4K-ba, akkor sok mai játék szégyenkezhetne, nem értem a Sega-t, a Fox-ot meg még jobban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen mod van egyébként a főjátékhoz is, azzal a különbséggel hogy se kép se hang, tehát egy teljesen üzemképtelen detektor van a kezedben

...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)