- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A biztonsági redőnyöknél felesleges megölni, simán kicselezhető a rohadék. Én megvárom míg elmegy a rádióhoz... mire visszatámolyog bőven felveszem a fegyót és még a kódot is beírom. Utána úgy szoktam, ha nem vesz észre akkor direkt bekapcsolom a rádiót hogy észre vegyen

Egyébként nem értem az egy lőszert, mire ideérsz lennie kellene 3-4lőszernek is hardon. A reaktoron ha nem tudod kicselezni a droidokat akkor azzal az állománnyal amivel bírsz tényleg reménytelen. Sotyából is egy tár minimum, revolver nem is elég egy tár. Egyébként vicces de néha én is szopok ott, mert amikor megy le a lift még semmi nem történik és a legközelebbi droid kapásból visszafordul. Ha pedig egy visszafordul az összes odamegy... ezért mondtam hogy ha felbasznak akkor robbantom, van miből

Egyébként ha ilyen szarul állsz de sikerül átvergődnöd a reaktoron és megvan a tisztítás is, a tranzitba szállás előtt menj vissza az egész gépészeti fedélzetre teljesen a legelejéig. Elég sokk cucc van újra akkor is ha előtte felszedtünk mindent és ilyenkor még nincs dög.
Új hozzászólás Aktív témák

- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Bomba ár! Terra 1547Q - Core i5-3G I 4GB I 250GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest