- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A biztonsági redőnyöknél felesleges megölni, simán kicselezhető a rohadék. Én megvárom míg elmegy a rádióhoz... mire visszatámolyog bőven felveszem a fegyót és még a kódot is beírom. Utána úgy szoktam, ha nem vesz észre akkor direkt bekapcsolom a rádiót hogy észre vegyen

Egyébként nem értem az egy lőszert, mire ideérsz lennie kellene 3-4lőszernek is hardon. A reaktoron ha nem tudod kicselezni a droidokat akkor azzal az állománnyal amivel bírsz tényleg reménytelen. Sotyából is egy tár minimum, revolver nem is elég egy tár. Egyébként vicces de néha én is szopok ott, mert amikor megy le a lift még semmi nem történik és a legközelebbi droid kapásból visszafordul. Ha pedig egy visszafordul az összes odamegy... ezért mondtam hogy ha felbasznak akkor robbantom, van miből

Egyébként ha ilyen szarul állsz de sikerül átvergődnöd a reaktoron és megvan a tisztítás is, a tranzitba szállás előtt menj vissza az egész gépészeti fedélzetre teljesen a legelejéig. Elég sokk cucc van újra akkor is ha előtte felszedtünk mindent és ilyenkor még nincs dög.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Arc Raiders
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Xbox series x konzol
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs